Mo Farah (Runner) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Sir Mohamed Muktar Jama Farah bine cunoscut sub numele de Mo Farah este un alergător britanic de lungă distanță. Este unul dintre cei mai victorioși și mai decorați sportivi din istoria atletismului britanic și din istoria modernă a Jocurilor Olimpice. Este medaliat cu aur olimpic din 2012 și 2016 atât la 5000 m, cât și la 10 000 m. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera lui Mo Farah și multe altele despre el!

Mo Farah Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mo Farah? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,75 m sau 175 cm. Cântărește în jur de 60 Kg sau 132 lbs. Are ochi căprui închis și păr negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Mo Farah Age

Câți ani are Mo Farah? Ziua lui de naștere cade pe 23 martie 1983. În prezent, are 37 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Mogadiscio, Somalia. A crescut în Djibouti împreună cu fratele său geamăn, dar pe măsură ce războiul civil din Somalia s-a agravat, s-a mutat în Anglia când avea opt ani pentru a se alătura tatălui său. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Mike Smith (Jockey) Vârstă, Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Soție, Familie, Soț / soție, Fapte

Mo FarahWiki / Bio
Nume realSir Mohamed

Muktar Jama Farah

PoreclăMo Farah
Faimos caAlergător
Vârstă37 de ani
Zi de nastere23 martie 1983
Locul naşteriiMogadiscio, Somalia
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
ReligieMusulman
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 60 Kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-40 inci
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
CopiiFiica: Amani, Aisha, Rhianna

Fiul: Hussein

Soția / soțiaTania
Valoarea netăaproximativ 3,8 milioane de lire sterline

Soția Mo Farah

Cine este soția Mo Farah? Este căsătorit cu soția Tania după ce perechea s-a întâlnit la o universitate din vestul Londrei. Cuplul s-a căsătorit în 2010, la care participă Paula Radcliffe, Steve Cram și Jo Pavey. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu gemenii Amani și Aisha, care s-au născut la scurt timp după triumful gemenilor lui Mo la Londra 2012 și un fiu pe nume Hussein, care s-a născut în 2015. Tania are o altă fiică pe nume Rhianna.

Citește și: Tyler Skaggs (jucător de baschet) Wiki, Biografie, Cauza morții, Vârstă, Înălțime, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mo Farah Net Worth

Care este valoarea netă a lui Mo Farah? Valoarea sa netă este de aproximativ 3,8 milioane de lire sterline. Sportul este principala sa sursă de venit. Farah l-a reprezentat pe Hounslow la cross-country la Jocurile Tineretului din Londra. Cu toate acestea, a fost eliminat înainte de finala de 5000 m la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.

Fapte Mo Farah

  1. 2011 a fost un an de succes pentru Farah, care a început pe 8 ianuarie la Edinburgh Cross Country.
  2. Farah a câștigat proba de 3000 de metri a London Diamond League Anniversary Games într-un timp de șapte minute și 36,85 secunde.
  3. În 2019, el a confirmat, de asemenea, că ar putea alerga în cei 10.000 de metri la Campionatele Mondiale de la Doha.
  4. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  5. În martie 2018, Farah a postat un videoclip pe Instagram care descrie ceea ce pretinde că este hărțuire rasială pe aeroportul din München.

Citește și: Michael Jordan (jucător de baschet) Valoare netă 2020, Soț / soție, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Statistici corporale, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found