Asa Butterfield (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă: 10 Fapte despre el

Cine este Asa Butterfield? Este un actor de origine engleză, care l-a interpretat pe precoce Hugo Cabret în filmul Hugo Scorsese, câștigător al premiului Oscar. De asemenea, a jucat roluri principale în filmele The Boy in the Striped Pyjamas, Ender’s Game, The Space Between Us, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children și Time Freak.

A devenit cunoscut pentru interpretarea personajului principal Bruno în filmul Holocaustului The Boy in the Striped Pyjamas (2008), pentru care a primit nominalizări la British Independent Film Award și la London Film Critics Circle Award pentru Young British Performer of the Year la vârsta de 11 ani. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, familia, cariera, iubita Asa Butterfield și multe altele despre el.

Asa Butterfield Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Asa Butterfield? El se află la o înălțime de 6 ft sau altfel 1,83 m sau 183 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Are ochi alune și are părul negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Asa ButterfieldWiki / Bio
Nume realAsa Maxwell Thornton Farr Butterfield
PoreclăAsa Butterfield
Faimos caActor
Vârstă23 de ani
Zi de nastere1 aprilie 1997
Locul naşteriiIslington, Anglia
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 6 ft (1,83 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 700.000 USD

Asa Butterfield Age

Câți ani are Asa Butterfield? Ziua lui de naștere cade la 1 aprilie 1997. În prezent, are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Islington, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Prietena Asa Butterfield

Cine este iubita lui Asa Butterfield? El este singur în aceste momente și nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. Este singur în aceste momente și este foarte concentrat pe cariera sa.

Asa Butterfield Net Worth

Care este valoarea netă a Asa Butterfield? A început să joace în teatrul local din orașul său la vârsta de șapte ani. A debutat în film ca Andrew în filmul din 2006 After Thomas. xNumele său înseamnă „Aripă” în portugheză. A jucat alături de Ben Kingsley atât în ​​Hugo, cât și în Ender’s Game. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 12 milioane de dolari (USD).

10 fapte despre Asa Butterfield

  1. Wiki și Bio: Mama lui l-a născut în Islington, Londra. Fratele său mai mare, Morgan, a devenit bateristul formației, Underneath the Tallest Tree.
  2. Este fiul lui Jacqueline Farr, psiholog, și al lui Sam Butterfield, redactor publicitar.
  3. Numele său înseamnă „aripă” în portugheză.
  4. În 2019, Butterfield a început să-l joace pe Otis Milburn în serialul de comedie-dramă Netflix Sex Education.
  5. În 2018, studenții au apărut ca figuranți în filmul Greed în care a apărut Butterfield.
  6. Lui Butterfield îi place să facă și să producă muzică și a lansat un mashup al pieselor „Teenage Dirtbag” de Wheatus și „Making Plans for Nigel” de XTC.
  7. În 2013, Butterfield ar fi fost în discuții pentru un rol în King of Kastle.
  8. Butterfield a jucat rolul principal al lui Andrew "Ender" Wiggin în adaptarea cinematografică a romanului Orson Scott Card Ender’s Game.
  9. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  10. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens în contul său de Instagram.

Citește și: Brett Gray (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Prietena, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found