Jeff Wittek (coafor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Jeff Wittek este un coafor și frizer american. A lucrat cu superstaruri celebre precum DJ Pauly D și Big Sean. Jeff Wittek, care găzduiește spectacolul cu Nick „Jonah” Antonyan, invită adesea vedete controversate în scaunul său pentru a le pune întrebări despre comportamentul lor problematic în modul său caracteristic sec, care îi face adesea pe oaspeți să nu fie conștienți de fundul unei glume. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Jeff Wittek!

Jeff Wittek Înălțime și greutate

Cât de înalt este Jeff Wittek? El se află la o înălțime de 6 ft 1 în sau altfel 1,80 m sau 180 cm. El cântărește în jur de 61 kg sau 139 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9,5 SUA.

Jeff Wittek Age

Câți ani are Jeff Wittek? Ziua lui de naștere cade pe 15 decembrie 1989. În prezent, are 30 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Staten Island, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Jeff WittekWiki / Bio
Nume realJeff Wittek
PoreclăJeff
Faimos caCoafor și frizer
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere15 decembrie 1989
Locul naşteriiStaten Island, NY
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 1 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 61 Kg (139 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului9,5 (SUA)
IubitaCierra Ramirez
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Prietena lui Jeff Wittek

Cine este iubita lui Jeff Wittek? A fost legat romantic de Cierra Ramirez. Câinele său Nerf are propriul său cont Instagram. Mai mult, istoricul datărilor sale anterioare nu este cunoscut în domeniul public.

Citește și: Jonathan Van Ness (Coafor) Bio, Wiki, Sexualitate, Relație, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date

Jeff Wittek Net Worth

Care este valoarea netă a lui Jeff Wittek? Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD).

Jeff Wittek Fapte

  1. Wiki și Bio: Este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
  2. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public.
  3. Are și frați.
  4. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  5. Albul este culoarea lui preferată.

Citește și: Brad Mondo (Hair Stylist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte