Jenna Ortega (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cine este Jenna Ortega? Ea este o actriță americană care a renumit faima pentru rolul ei din copilărie în The CW’s Jane the Virgin. În afară de aceasta, ea a jucat și în seria FOX Rake și a fost distribuită în serialul de comedie Richie Rich. A început să joace rolul lui Harley Diaz în Stuck in the Middle și al prințesei Isabel în Elena of Avalor, în 2016. În plus, joacă rolul lui Ellie Alves în serialul Netflix You. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, Biografia, Înălțimea, Greutatea, Prietenul, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Jenna Ortega.

Jenna Ortega Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Richie Rich Jenna Ortega? Uimitoarea actriță Jenna are o înălțime de 5 ft înălțime sau 1,55 m sau 155 cm. Greutatea ei corporală este de aproximativ 46 Kg sau 101 lbs. Are părul și ochii căprui închis. Îi place să petreacă timp cu câinii și pisicile ei de companie. Este și o ciudată de fitness.

FlightReactsWiki / Bio
Nume realJenna Marie Ortega
PoreclăJenna Ortega
Faimos caActriţă
Vârstă17 ani
Zi de nastere27 septembrie 2002
Locul naşteriiCalifornia
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft (1,55 m)
Greutateaprox 46 Kg (101 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Iubitul Jenna Ortega

Cine este iubitul lui Jenna Ortega? În aceste momente nu are legături romantice cu nimeni. Este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Mai mult decât atât, istoria relațiilor sale anterioare de relații nu este, de asemenea, dezvăluită de ea în domeniul public. Își ține viața personală departe de paparazzi.

Jenna Ortega Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Jennei Ortega? Și-a început cariera de actor în televiziune la vârsta de opt ani, apărând în episoade din Rob, Days of Our Lives și CSI: New York. În 2014, ea a fost distribuită în rolul principal în „Know It All Nina” de DreamWorksTV. În 2019, a fost distribuită în continuarea filmului de groază Netflix The Babysitter. Ea a jucat în videoclipul muzical al lui Jacob Sartorius pentru hitul său „Chapstick” în 2017. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Jenna Ortega

  1. Viață timpurie și familie: S-a născut pe 27 septembrie 2002 în Coachella Valley, California, al patrulea din șase copii.
  2. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.
  3. Și-a început cariera de actor în televiziune la vârsta de opt ani, apărând în episoade din Rob, Days of Our Lives și CSI: New York.
  4. Ea a jucat în videoclipul lui Jacob Sartorius pentru hitul său „Chapstick” în 2017.
  5. Încă din copilărie, Ortega devenise interesată de actorie.
  6. Până la vârsta de opt ani, cu ajutorul mamei sale și cu agenții săi, a început în cele din urmă să primească audiții.
  7. Ortega își folosește platformele de pe rețelele sociale pentru a promova sprijinul față de imigranți și politica care îi implică.
  8. Ea este împotriva anti-imigrației și discriminării.
  9. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  10. Ortega a declarat revistei Latina în 2016: „Mă uit la Gina Rodriguez pentru că, la fel ca mine, nu avea o legătură cu afacerea, amândoi suntem latini care nu provin din bani și nu au avut o cale ușoară. Vorbește deschis despre provocările de a fi actriță latină și despre cum actorii latini nu sunt reprezentați pe ecran așa cum ar trebui să fie. Ea a dovedit că munca grea dă roade și eu admir asta. ”

Citește și: Jeffrey Wahlberg (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Mamă, Valoare netă, Prietena: 5 fapte despre el


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found