Dolly Castro (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Dolly Castro este un model de fitness din Nicaragua și o vedetă pe rețelele de socializare ale cărei curbe sfâșietoare și privirea alunului au cucerit inimile a milioane de persoane din întreaga lume. A lucrat cu câteva dintre cele mai importante mărci din industria modei și sportului. Dolly este un model de fitness care are peste 6 milioane de adepți pe contul ei de Instagram, permițând popularului model cum Instagramer să semneze numeroase contracte și oferte. La doar un an de un deceniu în lumea fitnessului, Dolly își are principiile la locul său și refuză să semneze orice contract care cere nuditate. De asemenea, este proprietarul și creatorul din spatele mișcării de fitness Bars & Branches. Numele ei de utilizator Instagram este „missdollycastro”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Dolly Castro Age

Câți ani are Dolly Castro? Ziua ei de naștere cade pe 14 iulie 1984. Are 36 de ani. Ea deține naționalitatea nicaraguană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Managua, Nicaragua.

Dolly Castro Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Dolly Castro? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru.

Măsurători Dolly Castro

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Dolly Castro? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Familia Dolly Castro

Numele tatălui și mamei Dolly Castro nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Dolly-Castro-înălțime-și-greutate

Citește și: Kay Cook (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Wiki Dolly Castro

Dolly CastroWiki / Bio
Nume realDolly Castro
PoreclăDolly
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă36 de ani
Zi de nastere14 iulie 1984
Locul naşteriiManagua, Nicaragua
Semnul nașteriiCancer
NaţionalitateNicaraguan
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
CopiiKaren
Soț / SoțieSamier
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Soțul Dolly Castro

Cine este soțul Dolly Castro? A legat nodul cu Samier, care a apărut pe Instagram, în 2018. Mai mult, are și o fiică pe nume Karen și este activă și pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Dolly Castro Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Dolly Castro? Avea doar șaptesprezece ani când și-a început cariera și la vârsta de douăzeci de ani a devenit un model de fitness stabilit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Dolly-Castro-fapte

Citește și: Tiffany Alvares (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Fapte Dolly Castro

  1. Dolly Castro a început să posteze imagini pe ‘Instagram’ și, spre bucuria ei, contul ei a devenit celebru peste noapte, a câștigat peste un milion de adepți, iar numărul a crescut odată cu trecerea anilor.
  2. În timp ce traversa 100.000 de fani, a început să fie plătită pentru fiecare postare.
  3. Cu timpul a început să câștige o sumă considerabilă de venituri de pe site.
  4. Sponsorii au venit și a început să folosească site-ul ca o platformă pentru a educa masele despre tendințele actuale ale modei și pentru a promova brandurile Bikini.
  5. Cu corpul ei voluptos, măsurători perfecte cu talia subțire, Dolly a reușit să capteze atenția mărcilor de top.

Citește și: Lauren Pisciotta (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found