Paula Dietz (BTK Killer Wife) Wiki, Bio, Moarte, Vârstă, Soț, Înălțime, Greutate, Familie, Acum, Fapte

Paula Dietz a fost fosta soție a serialului Killer Dennis Rader, care este mai bine cunoscut sub numele de acronim BTK pentru ‘Blind, Tortue, Kill’ sau BTK Strangler. BTK Killer este un criminal în serie din viața reală care încă își ispășește pedeapsa cu închisoarea pentru crimele sale. El a ucis cel puțin 10 persoane în zona Wichita din Kansas în timpul carierei sale criminale din 1974 și 1991. Rader a fost arestat în 2005, iar soția ei, Dietz, a cerut divorțul de urgență, care a fost acordat de instanță în aceeași zi. Înainte de a fi prins, ducea o viață normală cu o soție, copii și chiar o trupă de Boy Scouts. Dietz și Rader s-au căsătorit la vârsta de 23 de ani în 1971. Împreună, au avut doi copii, o fiică și un fiu.

Paula Dietz Acum

Soția sa, Paula Dietz, era contabilă în Kansas, cunoscută pentru munca sa voluntară la biserica luterană. După divorț, s-a mutat apoi din Kansas. În timpul căsătoriei lor de 34 de ani, Dietz nu știa nimic despre crimele soțului ei și, după ce a recunoscut, nu a dat niciodată o declarație publică despre crimele soțului ei. Nu a mers niciodată la niciuna dintre audierile lui Rader și nici nu l-a vizitat în închisoare.

Fiica lui Dietz și a lui Rader, Kerri Rawson, i-au spus Wichita Eagle că nu există nicio modalitate în care mama ei ar fi putut ști despre partea criminalului în serie al tatălui ei. Ea a adăugat, de asemenea, „Nu ne-ar fi crescut cu el”. Ea a scris chiar și o carte numită Fiica unui ucigaș în serie: povestea mea de credință, dragoste și biruință.

Paula Dietz Age

Câți ani are Paula Dietz? Vârsta soției BTK Killer (leagă, torturează, ucide) are în prezent 72 de ani. Dietz s-a născut pe 5 mai 1948, în Park City, Kansas, SUA.

Paula Dietz Moarte

Potrivit surselor, BTK Killer, al cărui nume real este Dennis Rader, părea a fi tatăl tău zilnic de doi copii. Locuia în Wichita, Kansas, împreună cu soția și cei doi copii și lucra ca ofițer de conformitate Park City. El a fost, de asemenea, un șef de trupă Boy Scouts, iar el și soția sa au fost foarte implicați la biserica lor locală.

Mai mult, el părea un tip complet normal, cu o soție, copii și chiar o trupă de cercetași. Se strecura în noapte pentru a ucide locuitorii din Wichita. Rader a sfârșit prin uciderea a 10 persoane, inclusiv a vecinilor săi, din 1974 până în 1991. La 15 ianuarie 1974, patru membri ai familiei Otero au fost uciși în Wichita, Kansas. Corpurile lor au fost descoperite de cel mai mare copil al familiei, care era în clasa a X-a. După arestarea sa din 2005, Rader a mărturisit că a ucis familia Otero. De asemenea, intenționa să-i omoare pe alții, cum ar fi Anna Williams, care în 1979, în vârstă de 63 de ani, a scăpat de moarte întorcându-se acasă mult mai târziu decât se aștepta.

Rader a explicat în timpul mărturisirii sale că a devenit obsedat de Williams și a fost „absolut livid” când l-a evitat. A petrecut ore întregi așteptând acasă, dar a devenit nerăbdător și a plecat când ea nu s-a întors acasă de la prieteni.

Marine Hedge, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit pe 5 mai 1985, pe East 53rd Street North între North Webb Road și North Greenwich Road din Wichita. Rader a ucis-o la 27 aprilie 1985 și a dus-o pe cadavru la biserica sa, Biserica Hristos Lutherană, unde era președintele consiliului bisericesc. Acolo, el i-a fotografiat corpul în diferite poziții de robie. Rader a depozitat anterior biserici foi de plastic negre și alte materiale în pregătirea crimei și apoi a aruncat cadavrul într-un șanț îndepărtat. El își numise planul „Project Cookie”.

În 1988, după asasinarea a trei membri ai familiei Fager din Wichita, a fost primită o scrisoare de la cineva care pretindea că este ucigașul BTK, în care autorul scrisorii a negat că ar fi fost autorul crimelor Fager. Autorul l-a recunoscut pe ucigaș că a făcut „o muncă admirabilă”. Până în 2005 nu s-a dovedit că această scrisoare a fost, de fapt, scrisă de Rader. Nu este considerat de poliție că a comis această crimă. În plus, două dintre femeile pe care Rader le urmărise în anii 1980 și una pe care o urmărise la mijlocul anilor 1990 au depus ordine împotriva lui; unul dintre ei s-a îndepărtat și el.

Ultima sa victimă, Dolores E. Davis, a fost găsită la 1 februarie 1991 pe West 117th Street North și North Meridian Street din Park City. Rader a ucis-o pe 19 ianuarie 1991.

Paula Dietz Soț și copii

Paula Dietz s-a căsătorit cu Rader pe 22 mai 1971. Cuplul a binecuvântat și cu doi copii numiți fiica Kerri și fiul Brian. Soția Rader a lucrat ca contabil, în timp ce soțul ei a fost asamblor.

Cum a fost prins Soțul Paulei Dietz? După ce poliția a găsit unul dintre numeroasele indicii ale lui Rader și a folosit metadatele pentru a-l depista, el a fost capturat în februarie 2005. El a pledat vinovat și în prezent execută 10 pedepse pe viață fără condiționare.

Paula Dietz Wiki

Wiki / Bio
Nume realPaula Dietz
PoreclăPaula
Vârstă72 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

5 mai 1948
Profesie Contabil
Renumit pentrusoția serialului The BTK Killer, a cărui

numele real este Dennis Rader

Locul naşteriiPark City, Kansas, SUA
Naţionalitateamerican
Etniealb
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
ZodiacScorpionul
Reședința curentăPark City, Kansas, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'5 "

Centimetri: 165 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 65 Kg

Lire sterline: 143 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

36-28-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 D
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
Bogatie
Valoarea netăNecunoscut
Câștiguri sponsorizateNecunoscut
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăDivorţat
Iubit / ÎntâlnireJay Ryan
Întâlniri anterioare?Nici unul
Soț / Soție Denis Rader
CopiiFiica: Kerri

Fiul: Brian

Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Actor favoritBrett Grey
Actrita preferataAlia Shawkat
Culoare preferataRoz și negru
Bucătăria preferatăchinez
Alcoolic?N / A
Iubitor de animale de companie? da
Destinația preferată de vacanțăGrecia
Hobby-uriCălătorind, gimnastă
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Facebook, Twitter (Inactiv)

Paula Dietz Fapte

 • Wiki & Bio: Soțul ei Dennis Rader s-a născut pe 9 martie 1945, din Dorothea Mae Rader și William Elvin Rader.
 • A petrecut 1966–1970 în Forțele Aeriene ale Statelor Unite.
 • Soția lui Paula, în vârstă de 72 de ani, Rader a fost arestată în timp ce conducea în apropierea casei sale din Park City la puțin timp după amiaza zilei de 25 februarie 2005.
 • Rader diagnosticat cu tulburări de personalitate narcisiste, antisociale și obsesiv-compulsive.
 • Mai mult, Paula Dietz nu este activă pe platformele de socializare.
 • Figura și măsurători: Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-37 țoli.
 • Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 5 centimetri înălțime.
 • Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs.
 • Valoarea netă: În prezent, unde nu este cunoscută în domeniul public.
 • Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 700.000 USD.
 • Își crește copiii ca mamă singură.
 • Familia lui habar nu avea că este un criminal în serie.
 • El a pledat vinovat și în prezent execută 10 condamnări pe viață fără condiționare.
 • Fiica Paula, Rawson nu a participat niciodată la audierile sale și nu și-a vizitat niciodată tatăl în închisoare, așa cum nu a făcut-o niciodată mama ei.
 • De asemenea, a vorbit public despre tatăl ei și chiar a scris o carte numită Fiica unui ucigaș în serie: povestea mea de credință, dragoste și biruință.
 • Contul Instagram al Paulei este privat.

Citește și: Sean Evans (Hot Ones) Wiki, Bio, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found