Quackity (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Carieră, Valoare netă, Fapte

Cine este Quackity? Este un jucător american de YouTube. El a renumit la faima pentru canalul său Quackity. Într-un interval foarte scurt de timp, el atinge milioane de abonați sub canalul său. Pe lângă acesta, are un fan imens care îi urmărește contul Instagram. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, cariera, valoarea netă a Quackity și multe altele despre el.

Înălțimea și greutatea Quackity

Cât de înaltă este Quackity? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Vârsta Quackity

Câți ani are Quackity? Ziua lui de naștere cade pe 28 decembrie 2000. În prezent, este -bătrân. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Mexic. El deține naționalitatea mexicană și aparține etniei mixte.

QuackityWiki / Bio
Nume realAlexis
PoreclăQuackity
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă19 ani
Zi de nastere28 decembrie 2000
Locul naşteriiMexic
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitatemexican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,79 m (5 ft 8 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 400.000 USD (USD)

Quackity Girlfriend

Cine este iubita lui Quackity? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Quackity Career & Net Worth

Care este valoarea netă a Quackity? S-a alăturat canalului YouTube YouTube pe 3 iunie 2013. Într-un interval foarte scurt de timp a adunat milioane de adepți. Cel mai popular videoclip al său de pe canalul său este „UNDERTALE SUCKS !!!!!”, care a acumulat milioane de vizionări. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 400.000 USD (USD).

Fapte despre Quackity

  1. Wiki și Bio: Numele său real este Alexis.
  2. Numele mamei și tatălui său nu sunt cunoscute.
  3. Are și frați.
  4. Fratele său conduce un canal YouTube Roblox numit RoScripts.
  5. El este foarte activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.

Citește și: Kiera Bridget (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found