Dannie Riel (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Dannie Riel este o vedetă canadiană de pe YouTube și o personalitate socială. A câștigat faima pentru vlogurile sale de călătorie. Ea revizuiește mâncarea de mâncare și turul țărilor. Născut în statul Canada, Dannie a dorit întotdeauna să facă ceva semnificativ pe internet. Pe 7 martie 2008, ea și-a configurat canalul pe YouTube și a postat primul videoclip la scurt timp după aceea. De atunci, canalul ei a crescut exponențial și are în prezent peste un milion de abonați și sute de milioane de vizualizări. De asemenea, este activă pe Facebook, Facebook și Twitter. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Dannie Riel.

Dannie Riel Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Dannie Riel? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Dannie Riel? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt 36-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 CC.

Dannie Riel Age

Câți ani are Dannie Riel? Ziua ei de naștere cade pe 16 iunie 1988. Are 32 de ani. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Este un model francez-chinez de origine canadiană. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Canada. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Slogoman (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Dannie Riel Wiki

Dannie RielWiki / Bio
Nume realDannie Riel
PoreclăDannie
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă32 de ani
Zi de nastere16 iunie 1988
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 CC
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Dannie Riel Boyfriend

Cine este iubitul lui Dannie Riel? Modela fierbinte și superbă Dannie Riel este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Tiana Wilson (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Dannie Riel Net Worth

Care este valoarea netă a lui Dannie Riel? În cel mai scurt timp, ea a devenit unul dintre cele mai proeminente vapoare de pe YouTube. În aceste zile, fiecare dintre videoclipurile sale primește de la sute de mii la câteva milioane de vizionări. La o vârstă fragedă, Dannie Riel și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Dannie Riel Fapte

  1. Dannie Riel a luat decizia înființării propriului canal în 2008.
  2. Ea este un fenomen social media cu peste 1,1 milioane de adepți pe Instagram și peste 1,6 milioane de aprecieri pe Facebook.
  3. Are un piercing pentru buze care i se potrivește foarte perfect pe față.
  4. Ea a dorit întotdeauna să facă ceva semnificativ pe internet.
  5. Poate că a suferit o educație neortodoxă pentru a-și asigura faima pe care o are astăzi.

Citește și: Grace Mulgrew (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found