Malvika Sitlani (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Malvika Sitlani, cu o statură mică și o dimensiune zero, care contrastează puternic cu multe dintre supermodelele curbate din vremea ei, Malvika și-a creat o nișă în industria modelării. Ea a popularizat noțiunea de frumusețe delicată și aspectul „waif” cu ochii mari. Ea este una dintre cele mai iconice figuri ale industriei modei și a îmbrăcat coperta multor reviste. Stabilindu-se cu succes în avangarda scenariului de modă, ea a devenit una dintre cele mai importante modele de modă din lume. Totuși, nu doar limitându-se la rampă, Malvika s-a aventurat în lumea antreprenoriatului prin lansarea propriei linii de îmbrăcăminte, care i-a diversificat și lărgit orizontul. În plus, a apărut și în mai multe albume muzicale și videoclipuri. Este o persoană foarte privată și rareori apare la televizor sau oferă interviuri. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Malvika Sitlani Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Malvika Sitlani? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu. Care sunt măsurătorile corpului Malvika Sitlani? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Malvika Sitlani Age

Câți ani are Malvika Sitlani? Ziua ei de naștere cade la 1 august 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea indiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în India. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Justina Valentine (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Malvika Sitlani Wiki

Malvika SitlaniWiki / Bio
Nume realMalvika Sitlani
PoreclăMalvika
Faimos caModel,

Social Media Star

Vârstă28 de ani
Zi de nastere1 august 1992
Locul naşteriiIndia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateindian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul Malvika Sitlani

Cine este iubitul lui Malvika Sitlani? Ea este singură în aceste momente. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscută.

Citește și: Chrissy Teigen (Model) Wiki, Bio, Copii, Înălțime, Greutate, Statistici, Soț, Valoare netă, Date

Valoarea netă a Malvika Sitlani

Cât costă valoarea netă a Malvika Sitlani? Modelarea este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte Malvika Sitlani

  1. Malvika Sitlani a apărut pentru prima dată pe revista Vogue britanică.
  2. În termen de două luni, a apărut pe coperta aceleiași reviste.
  3. Ea și-a sprijinit diferite alte organizații caritabile.
  4. Este activă pe platformele de socializare.
  5. Ea are un fan uriaș de fani sub contul ei de Instagram.

Citește și: Adut Akech (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Iubit, Etnie, Religie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found