Chief Keef (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Copii, Prietena, Soție, Familie, Carieră, Fapte

Cine este șeful Keef? Este un rapper, cântăreț, compozitor și producător de discuri american. S-a născut în Keith Cozart, a câștigat o mare bază de fani cu mixtape-urile sale și cu albumul său de debut, Final Rich, care a fost lansat la sfârșitul anului 2012. El este, de asemenea, CEO al propriei sale case de discuri, Glory Boyz Entertainment, și este în fruntea grupului de rap Glo Gang.

A devenit popular pentru prima dată în adolescență la începutul anilor 2010 în rândul elevilor de liceu din South Side din Chicago. Unele dintre melodiile sale includ, Nobody (2014), Back from the Dead 2 (2014), Bang 3 (2015) și Thot Breaker (2017). El este numit după unchiul său decedat, Keith Carter, care era cunoscut sub numele de „Big Keef”. Reglați biografia.

Șef Keef înălțime și greutate

Cât de înalt este șeful Keef? El se află la o înălțime de 6 ft înălțime sau 1,83 m sau 183 cm. El cântărește în jur de 70 Kg sau 154 lbs. Statisticile sale corporale sunt de 44-32-39 inch. Dimensiunea bicepsului său este de 19 inci. Are ochi și păr negri.

Șef KeefWiki / Bio
Nume realKeith Farrelle Cozart
PoreclăȘef Keef
Faimos caCântăreaţă
Vârstă25 de ani
Zi de nastere15 august 1995
Locul naşteriiChicago, IL
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 6 ft (1,83 m)
Greutateaproximativ 70 Kg (154 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Dimensiunea bicepsului19 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10,5 (SUA)
IubitaN / A
SoțulDestul de Mesha
Copii4
Valoarea netăAproximativ 5 milioane USD (USD)

Fapte despre șeful Keef

  1. Wiki și Bio: Șeful Keef s-a născut Keith Farrelle Cozart în Chicago, Illinois, din partea Lolitei Carter, care avea 16 ani și era căsătorită.
  2. Vârsta șefului Keef: Ziua lui de naștere cade pe 15 august 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Leul.
  3. Șef Keef Naționalitate și etnie: El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.
  4. El a lansat primul său mixtape la vârsta de cincisprezece ani.
  5. Are și frați. Are un frate mai mic și o soră.
  6. Soția și copiii Keef șefi: În 2013, s-a logodit cu Pretty Mesha. El a avut primul său copil, o fiică, la vârsta de 16 ani. Are în total două fiice și un fiu.
  7. Cronologia șefului carierei Keef: A colaborat cu Kanye West la remixul piesei sale, „I Don’t Like”. Piesa sa „Nu-mi place” a ajuns pe locul 15 în topurile rapurilor din SUA în 2012.
  8. Valoare netă și avere: Sursa sa principală de venit este cariera sa de cântăreț. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 5 milioane de dolari (USD).
  9. Viață timpurie și familie: În timpul copilăriei, șeful Keef a urmat școala primară Dulles și școala Banner, o școală terapeutică de zi.
  10. A abandonat liceul Dyett la vârsta de 15 ani.
  11. Șeful Keef a fost înstrăinat de tatăl său biologic, Alfonso Cozart, de când era minor.
  12. La 27 ianuarie 2011, șeful Keef a fost reținut sub acuzația de fabricare și distribuție a heroinei.
  13. Șeful Keef a încărcat pe Instagram o fotografie obscenă a lui primind felație de la un fan feminin, pe care a îndepărtat-o ​​la scurt timp după aceea, în 2012.
  14. Conturile de socializare ale șefului Keef: Contul său a fost ulterior interzis pentru încălcarea condițiilor de furnizare a serviciului Instagram.
  15. De atunci a creat un alt cont Instagram și și-a desfășurat activitățile pe aplicația menționată de diverse puncte de vânzare.

Citește și: Doja Cat (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found