Tito Ortiz (MMA Fighter) Iubită, soție, valoare netă, Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, familie, carieră, fapte

Tito Ortiz este un artist marțial mixt american cu sediul în Huntington Beach, California, Statele Unite. În prezent, a semnat la promoția Combate Americas. El a susținut calitatea de star pentru stagiile sale cu Ultimate Fighting Championship (UFC). El este CEO al echipamentului și echipamentului MMA pentru Punishment Athletics. Deține și o sală de antrenament MMA numită Punishment Training Center, care se află în orașul său natal Huntington Beach, California. Pe 7 iulie 2012, Ortiz a devenit cel de-al nouălea angajat în Sala Famei UFC. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Tito Ortiz.

Tito Ortiz Înălțime și greutate

Cât de înalt este Tito Ortiz? El se află la o înălțime de 6 ft 2 în sau altfel 1,88 m sau 188 cm. Cântărește în jur de 93 Kg sau 205 lbs. Are ochi căprui închis și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 12 SUA.

Tito Ortiz Age

Câți ani are Tito Ortiz? Ziua lui de naștere cade pe 23 ianuarie 1975. În prezent, are 45 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Huntington Beach, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Bill Belichick (Antrenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Date

Tito OrtizWiki / Bio
Nume realJacob Christopher Ortiz
PoreclăTito Ortiz
Faimos caArtist marțial mixt
Vârstă45 de ani
Zi de nastere23 ianuarie 1975
Locul naşteriiHuntington Beach, CA
Semnul nașteriiLeu
NaţionalitateVărsător
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,88 m)
Greutateaproximativ 93 Kg (205 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-39-46 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului12 (SUA)
IubitaJenna Jameson
Soția / soțiaKristin Ortiz
Valoarea netăaproximativ 700.000 dolari

Tito Ortiz Soție și prietena

Cine este soția lui Tito Ortiz? A fost căsătorit cu prima sa soție, Kristin, timp de 5 ani. Au un fiu, Jacob. Mai târziu, în 2006, a început să se întâlnească cu fosta vedetă de film pentru adulți, Jenna Jameson. El a anulat un 12 noiembrie 2006. Ortiz a anunțat în august 2008 că el și Jameson așteptau gemeni în aprilie 2009. La 16 martie 2009, Jameson a născut băieți gemeni, Jesse Jameson și Journey Jett. Jameson și Ortiz s-au despărțit în martie 2013. Ortiz a primit custodia completă a gemenilor.

Tito Ortiz Net Worth

Care este valoarea netă a lui Tito Ortiz? A devenit CEO al liniei de echipament și îmbrăcăminte Punishment Athletics MMA. S-a antrenat cu Stephen Neal la Cal State Bakersfield. Valoarea sa netă este estimată la peste 20 de milioane de dolari (USD).

Citește și: Jason Kent (fotbalist în Liga Rugby) Bio, Wiki, Vârstă, Soție, Soție, Carieră, Valoare netă, Fapte

Tito Ortiz Carieră

Tito Ortiz Carieră: Este CEO al echipamentului și echipamentului MMA pentru Punishment Athletics. Deține și o sală de antrenament MMA numită Punishment Training Center, care se află în orașul său natal Huntington Beach, California. Pe 7 iulie 2012, Ortiz a devenit cel de-al nouălea angajat în Sala Famei UFC.

Familia Tito Ortiz

Tito Ortiz se numește mama Joyce și tatăl pe nume Samuel Ortiz. Tatăl său este de origine mexicană, iar mama sa este de origine franceză și portugheză. Are și frați. Ortiz are trei frați vitregi mai mari din prima căsătorie a mamei sale cu Louie Simmons. De asemenea, s-a antrenat cu luptătorul UFC și colegul de luptă colegial, Tank Abbott.

Tito Ortiz Fapte

  1. Ortiz a fost arestat pentru violență domestică gravă împotriva iubitei de atunci Jenna Jameson la casa lor din Huntington Beach, California, în 2010.
  2. A fost arbitru special invitat în titlul Campionatului Mondial de Greutate NWA.
  3. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. Pe 14 februarie 2014, Tito Ortiz a renunțat la funcția de manager pentru Cristiane Justino.
  5. Ortiz s-a confruntat cu colegul de renume al UFC Stephan Bonnar pe 15 noiembrie 2014, la Bellator 131.

Citește și: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Părinți, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found