Lex Fridman (MIT) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Lex Fridman este un profesor ruso-american și personalitate socială. În prezent lucrează ca cercetător la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT). Biografia sa de profil „Linked in” este „Cercetare în AI centrată pe om și învățare profundă la MIT și nu numai în contextul vehiculelor autonome și al roboticii personale. Mă interesează în special înțelegerea comportamentului uman în contextul colaborării om-robot și metodele bazate pe învățarea inginerească care îmbogățesc acea colaborare. Am primit BS, MS și doctoratul de la Universitatea Drexel, unde am lucrat la aplicații de învățare automată, viziune computerizată și tehnici de fuziune a deciziilor în mai multe domenii, inclusiv robotică și detectarea umană. Înainte de a mă alătura MIT, am fost la Google lucrând la învățarea automată pentru autentificare pe scară largă bazată pe comportament. ” De asemenea, el își conduce propriul canal YouTube, unde are un fan imens care îi urmărește canalul. El încarcă videoclipuri legate de Deep Learning, Podcast-uri de Inteligență Artificială, Cercetare, Mașini cu Conducere Auto, etc.

Lex Fridman Vârstă, înălțime și greutate

Vârsta lui Lex Fridman are 34 de ani. Are o înălțime foarte bună de 5 Picioare 9 Inchi. Greutatea sa corporală este de aproximativ 78 de kilograme. Măsurătorile corpului său sunt de 42-32-37 țoli. Bicepsul său are 14 inci. În plus, culoarea părului este maro închis și are culoarea albastră a ochilor.

Citește și: Gypsy Rose Blanchard (criminal) Wiki, Bio, vârstă, înălțime, acum, poveste, criminalitate, documentar, fapte

Lex Fridman Prietena

În ceea ce privește viața personală și iubita, Lex Fridman nu se întâlnește cu nimeni și se bucură în prezent de viața sa de celibatar la maxim. Nu este căsătorit și nici nu este logodit cu nimeni în aceste momente. Istoricul său anterior de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscut în domeniul public.

Lex Fridman Bio & Family

Lex Fridman s-a născut la 15 august 1986 la Moscova, Rusia. El deține naționalitatea americană. Informațiile despre tată și mamă nu sunt cunoscute în domeniul public. Are și frați. Are un frate mai mare pe nume Gregory Fridman. Numele real al lui Fridman este Alexei Fedotov. El poate vorbi fluent limba engleză și rusă. În ceea ce privește educația, Lex a absolvit o diplomă de licență în științe la Universitatea Drexel. A obținut diploma de masterat în aceeași universitate. A obținut doctoratul în filosofie în domeniul informaticii de la Universitatea Drexel. În timpul doctoratului, Fridman a lucrat de asemenea la aplicații de învățare automată, tehnici de fuziune a deciziilor și viziune pe computer.

Lex Fridman Net Worth

Care este valoarea netă a lui Lex Fridman? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari SUA. Sursa sa principală de venit este cariera sa de inginer.

Lex Fridman Wikipedia

Wiki / Bio
Nume realAlexei Fedotov
PoreclăLex Fridman
Vârstă34 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

15 august 1986
ProfesieCercetător, profesor și

Personalitate social media

Renumit pentruDiversele sale lucrări de cercetare
Locul naşteriiMoscova, Rusia
NaţionalitateAmerican - rus
EtnieMultiracial

(American - rus)

SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacLeu
Reședința curentăCambridge, Massachusetts, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '9 "

Centimetri: 175 cm

Metri: 1,75 m

GreutateKilograme: 78 Kg

Lire sterline: 171 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

40-30-35 inci
Dimensiunea bicepsului14 inch
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Prietena / ÎntâlniriSingur
Soția / soțiaNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareDoctor în filosofie (doctorat)
UniversitateUniversitatea Drexel
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Culoarea preferatăAlbastru
Bucătăria preferatăItaliană
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia
Hobby-uriMuzică, călătorii și cântă la chitară
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 2 milioane de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter, conectat

Lex Fridman Fapte

  1. El este activ pe platforme de socializare, cum ar fi pe Twitter, LinkedIn, Medium, Instagram, Facebook, YouTube sau înscrieți-vă pe lista de discuții.
  2. În afară de cercetare și predare, îmi place să cânt la chitară, să practic jiu jitsu și să particip la conversații profunde semnificative, inclusiv pe podcast-uri, atât ca oaspete (de exemplu, Joe Rogan Experience partea 1 și partea 2), cât și ca gazdă (podcast de inteligență artificială cu, pentru exemplu, Elon Musk).
  3. În plus, a cercetat în AI centrată pe om, învățare profundă, vehicule autonome și robotică la MIT și nu numai.
  4. De asemenea, predă cursuri de învățare profundă.
  5. Câteva dintre cercetările sale sunt: ​​Mașini de argumentare: Supravegherea umană a sistemelor AI Black Box, Sistemele autovehiculelor centrate pe om, Autentificarea activă pe dispozitive mobile, Estimarea regiunii de vizionare a șoferului fără utilizarea mișcării ochilor, Ce se poate prevedea din 6 secunde de priviri ale șoferului ?, Evaluare aglomerată a afișajelor externe vehicul-pieton, Trafic profund, Estimarea încărcării cognitive în sălbăticie, Detecția frustrării șoferului din audio și video în sălbăticie, Livrările vehiculelor Tesla și statisticile privind kilometrajul pilotului automat, Partea umană a pilotului automat Tesla: explorarea funcțională Vigilență, MIT Advanced Vehicle Technology Study, Sincronizare automată a datelor de conducere folosind vibrații și evenimente de direcție.

Citește și: Beckett Cypher (Melissa Etheridge Son) Wiki, Bio, Moarte, Înălțime, Prietena, Valoare netă, Fapte

Citește și: NLE Choppa (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Părinți, Carieră, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found