Prințul Harry (Duce de Sussex) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soție, Familie, Fapte

Cine este prințul Harry? Este un fiu mai tânăr american al prințului Charles și al prințesei Diana din Anglia, care este al șaselea în linie pentru a deveni monarh al tărâmurilor Commonwealth-ului. Este membru al familiei regale britanice. El a lansat Jocurile Invictus în 2014 și oferă mai multor alte organizații.

Părinții lui Harry au divorțat în 1996. Mama sa a murit într-un accident de mașină la Paris anul următor. Harry și William stăteau la tatăl lor la Balmoral la vremea respectivă, iar prințul de Țara Galilor le-a spus fiilor săi despre moartea mamei lor.

Harry a intrat la Academia Militară Regală Sandhurst pe 8 mai 2005. Lui Harry îi place să joace multe sporturi, inclusiv polo competițional, schi și motocross. Este un susținător al clubului de fotbal Arsenal. Harry și-a câștigat reputația de rebel, determinând presa tabloidă să-l numească „copil sălbatic”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soție, Familie și multe altele despre el!

Înălțimea și greutatea prințului Harry

Cât de înalt este prințul Harry? El se află la o înălțime de 6 ft 1 in sau altfel 1,86 m sau 186 cm. Cântărește în jur de 72 Kg sau 158 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Prințul HarryWiki / Bio
Nume realPrințul Harry
PoreclăPrinţ
Faimos caPrinţ
Vârstă36 de ani
Zi de nastere15 septembrie 1984
Locul naşteriiLondra, Anglia
Semnul nașteriiFecioara
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,86 m (6 ft 1 in)
Greutateaprox 72 Kg (158 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
TatăCharles, prințul Țării Galilor
MamăLady Diana Spencer
Soția / soțiaMeghan Markle
Valoarea netăAproximativ 30 de milioane de lire sterline

Prințul Harry Net Worth

Care este valoarea netă a prințului Harry? Harry și fratele său William au moștenit „volumul” celor 12,9 milioane de lire sterline. Averea personală a lui Harry a fost estimată la 30 de milioane de lire sterline de The Daily Telegraph în 2020. Mai recent, Harry și soția sa Meghan Markle au semnat un acord cu Netflix.

Fapte despre prințul Harry

  1. Cati ani are printul Harry? Ziua lui de naștere cade pe 15 septembrie 1984. În prezent, are 36 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara.
  2. Familia și viața timpurie: S-a născut la Londra, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.
  3. S-a despărțit de Cressida Bonas în 2014.
  4. El a început o relație cu Meghan Markle în 2016.
  5. Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018. În mai 2019, au întâmpinat un băiețel pe nume Archie.
  6. În aprilie 2020, Harry a lansat o nouă inițiativă numită HeadFIT, o platformă concepută pentru a oferi sprijin mental membrilor forțelor armate.
  7. Harry și soția sa au fost de acord să nu-și folosească stilurile Alteței Regale, dar în calitate de prinț britanic nu va fi dezbrăcat de stilul și titlurile sale.
  8. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  9. Albul este culoarea lui preferată.
  10. El crede în: „După multe luni de reflecție și discuții interne, am ales să facem o tranziție în acest an, începând să creăm un nou rol progresiv în cadrul acestei instituții. Ne propunem să ne retragem ca membri „seniori” ai Familiei Regale și să lucrăm pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar, continuând în același timp să sprijinim pe deplin Majestatea Sa Regina. Cu încurajarea dvs., în special în ultimii ani, ne simțim pregătiți să facem această ajustare. Acum intenționăm să ne echilibrăm timpul dintre Regatul Unit și America de Nord, continuând să ne onorăm datoria față de Regină, Commonwealth și patronatele noastre. Acest echilibru geografic ne va permite să ne creștem fiul cu o apreciere pentru tradiția regală în care s-a născut, oferind în același timp familiei noastre spațiul de concentrare asupra capitolului următor, inclusiv lansarea noii noastre entități caritabile. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim detaliile complete ale acestui pas interesant următor în timp util, întrucât continuăm să colaborăm cu Majestatea Sa Regina, Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și toate părțile relevante. Până atunci, vă rugăm să acceptați cele mai profunde mulțumiri pentru sprijinul dvs. continuu. ” - Ducele și ducesa de Sussex

Citește și: Meghan Markle (Ducesa de Sussex) Bio, Wiki, Soț, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found