Kellyanne Conway (politician) Wiki, biografie, înălțime, greutate, măsurători, valoare netă, soț, fapte

Kellyanne Conway este un sondaj american, consultant politic. De asemenea, a fost consilier principal al președintelui în administrația lui Donald Trump din 2017 până în 2020. Este prima femeie care a condus o campanie prezidențială americană de succes. De asemenea, este activă pe platformele de socializare. Link în bio.

Kellyanne Conway Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Kellyanne Conway? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Kellyanne Conway? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Kellyanne Conway Net Worth

Cât costă valoarea netă a Kellyanne Conway? Cariera politică este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 12,4 milioane de dolari (USD).

Citește și: David Cameron (politician) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soție, Copii, Valoare netă, Carieră, Fapte

Kellyanne Conway Wiki

Kellyanne ConwayWiki / Bio
Nume realKellyanne Elizabeth Conway
PoreclăKellyanne
Faimos caPollster, consultant politic
Vârstă53 de ani
Zi de nastere20 ianuarie 1967
Locul naşteriiCamden, NJ
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
CopiiClaudia și George IV,

Charlotte și Vanessa

Soț / SoțieGeorge T. Conway III
Valoarea netăaproximativ 12,4 milioane USD (USD)

Soțul Kellyanne Conway

Cine este soțul lui Kellyanne Conway? S-a căsătorit cu George T. Conway III în 2001. Cuplul are patru copii: gemenii Claudia și George IV, Charlotte și Vanessa.

Citește și: Gavin Newsom (guvernator al Californiei) Valoare netă, vârstă, biografie, wiki, soție, copii, carieră, fapte

Familia Kellyanne Conway

Câți ani are Kellyanne Conway? S-a născut pe 20 ianuarie 1967, în Atco, New Jersey. Are 53 de ani. Tatăl lui Conway avea strămoși germani, englezi și irlandezi, în timp ce mama ei este de origine italiană. Ea aparține etniei mixte. Conform educației sale, a absolvit magna cum laude cu o licență în Arte în științe politice la Trinity College, Washington, D.C.

Kellyanne Conway Fapte

  1. Kellyanne Conway a fost abandonată de tatăl ei, iar părinții ei au divorțat când avea trei ani.
  2. A fost crescută de mama, bunica și două mătuși necăsătorite în secția Atco din Waterford Township, New Jersey.
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Este activă pe platformele de socializare.
  5. A fost membru al consiliului de administrație al Clare Boothe Luce Policy Institute, Independent Women’s Forum și American Conservative Union, printre altele.

Citește și: John Carney (politician) Wiki, vârstă, soție, copii, valoare netă, biografie, carieră, înălțime, greutate, fapte