Sydney Serena (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Familie, Iubit, Carieră, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Date

Sydney Serena este o fashionistă și fashionistă americană de pe YouTube, cunoscută pentru canalul ei pe nume YouTube. Ea a strâns milioane de abonați sub canalul său, creând rutine, vloguri, bricolaje și multe altele. A fost o gimnastă competitivă de peste 10 ani. În iulie 2014, și-a deschis canalul YouTube, cunoscut anterior ca BeautyBySyd, cu videoclipul de debut „Channel intro”. Unele dintre cele mai populare videoclipuri de pe YouTube includ „8 Hacks pentru rimel pe care trebuie să le cunoașteți!” și „Farse amuzante pe care trebuie să le încerci!” Consultați această biografie pentru a afla despre ziua de naștere a Sydney Serena, copilăria, viața de familie, realizările și faptele distractive despre ea.

Sydney Serena Age

În prezent are 20 de ani cu sediul în Minnesota, SUA. În plus, este un vlogger de frumusețe și modă și, de asemenea, remarcabil pentru canalul său de vlogging numit Sydney Serena Vlogs. Fostă gimnastă și actor, Parupsky nu s-a gândit niciodată să se alăture YouTube până când nu a fost forțată să renunțe la celelalte ambiții. Coordonarea culorii și stilurile ei de păr arată impecabil. Are toate caracteristicile unui model și abilitățile sale de actorie sunt demne de menționat.

Familia, frații și părinții

Familia ei este formată din mama, tatăl și frații ei. Youtuber de 20 de ani s-a născut pe 4 iulie 2000 în Minnesota, SUA. Ea deține naționalitatea americană. Are și frați. Are un frate mai mare pe nume Ryan și un frate mai mic pe nume Ashton. La vârsta de trei ani, a început să practice gimnastica și a activat pe teren până la școala medie. Mai târziu, a trebuit să renunțe la sport din cauza rănilor frecvente. Apoi, a început să joace și a apărut într-o serie de piese școlare. Din anumite motive, a trebuit să renunțe și la actorie din cauza disfuncției corzii vocale. În trecut a lucrat și ca babysitter. În ceea ce privește educația, și-a finalizat școala la Liceul Național San Francisco și în prezent își urmează diploma de licență din colajul De Jesus, San Isidro.

Citește și: andreaXandrea (Youtuber) Vârstă, Wiki, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Măsurători, Iubit, Bio, Carieră, Familie, Fapte

Sydney Serena Boyfriend

În prezent, Sydney este singură și, spre deosebire de alte vedete, Sydney ar dori să-și păstreze viața amoroasă și viața personală private. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscută. Este și o ciudată de fitness. Îi place să-și petreacă timpul cu familia și prietenii, mai degrabă să se angajeze într-o relație romantică.

În plus, nu va fi o surpriză dacă în câțiva ani o va face mare la Hollywood. Și ea este elevă și acordă o importanță egală educației sale.

Cariera Sydney Serena

Vorbind despre cariera ei, Sydney Serena este un Youtuber american, expert în modă, frumusețe, fost gimnast și influențator pe rețelele sociale. A câștigat o mulțime de competiții de gimnastică la nivelul școlii sale și este o gimnastă antrenată. Mai mult, ea are un canal YouTube numit „BeautBySyd”, care a fost început în iulie 2014.

Sub canalul ei, două dintre cele mai populare videoclipuri sunt „Pranks to Pull on Your Teachers” și „Tween You Vs Teen You: Back To School”. Primul videoclip, cu peste 18 milioane de vizualizări și în cel de-al doilea videoclip, Parupsky a prezentat diferite scenarii legate de viața adolescenților și a adolescenților, care are peste 8,5 milioane de vizualizări ca deocamdată. În afară de aceasta, ea conduce și un canal secundar numit „Sydney Serena Vlogs”, dedicat vlogurilor. La fel ca și canalul ei principal, acest canal a fost lansat și pe 5 iulie 2014. În afară de faptul că este youtuber, și-a încercat mâinile în domeniile actorie și modelare. Ea este câștigătoarea concursului de frumusețe din Minnesota din 2009. În calitate de actriță, a fost prezentată în serialul de televiziune din 2017, „Giggles Talk.” Ea poate spori spontan într-un dans și își poate distra spectatorii. În afară de a arăta ca o păpușă Barbie, ea are destul de mult pricepere la modă.

Sydney Serena Net Worth

Are o valoare netă estimată de 900.000 USD. Blogurile ei sunt despre modă, videoclipuri distractive, stil de viață, frumusețe și stil, de pe canalul ei de pe YouTube câștigă aproximativ între 20.000 și 25.000 de dolari USD pe lună. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare, 2 centimetri înălțime.

Sydney Serena Wiki & Bio

Wiki / Bio
Nume realSydney Serena
PoreclăSyd
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

4 iulie 2000
ProfesieYoutuber, vedetă în rețelele sociale
Renumit pentruYoutube Star
Locul naşteriiMinnesota
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştin
GenFemeie
Etniealb
ZodiacCancer
Reședința curentăLos Angeles, Statele Unite
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'2 "

Centimetri: 157 cm

Metri: 1,57 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

33-26-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea rochiei2 (SUA)
Mărimea pantofului6 (SUA)
Tatuaje?N / A
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 900.000 USD
Sponsori / Anunțuri20.000 $ la 25000 $

USD dolari pe lună

Familie
PărinţiTatăl: Zaz Meister

Mama: B Parupsky

FrateFrate: Ryan, Ashton

Sora: Niciuna

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Iubitul actualSingur
Fost iubitNecunoscut
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateColaj De Jesus, San Isidro
ŞcoalăLiceul Național San Francisco
Favorită
Culoare preferataMaro și roz
Actor favoritAnsel Elgort
Bucătăria preferatăBucatarie italiana
Brandul preferatMaddie Style, Gucci
Iubitor de animale de companie?da
Vacanță preferată

Destinaţie

Las Vegas
Hobby-uriMachiaj, dans, cânt și ședințe foto
Cont Social Media
Link cont social mediaInstagram, Youtube

Sydney Serena Fapte

  • Dincolo de recunoștința ei recent găsită, este un copil mic înflorit cu talent abundent.
  • Sydney este și o dansatoare fantastică, forma de dans contemporan fiind preferata ei.
  • De asemenea, este atletică și este o gimnastă, lucru evident din încărcările sale TikTok.
  • De asemenea, îi place să cânte și cântă și ea bine.
  • De asemenea, îi place să se îmbrace și să modeleze.
  • La fel ca toți ceilalți adolescenți, iubește bomboanele și îi place să sărbătorească Ziua Recunoștinței și Crăciunul.
  • Îi place, de asemenea, artizanatul și meșteșugurile „Do-it-yourself”.
  • Îi place să petreacă timp cu mama ei și să stea cu prietenii ei de la școală.
  • Ea continuă să participe la concursuri de frumusețe.
  • Este plină de energie și videoclipurile ei sunt destul de interesante.
  • Are un fan imens care îi urmărește pe celelalte platforme de socializare ale sale, precum Instagram.
  • Citirea ei pe youtube este: „salut! Sunt sydney, dar îmi poți numi syd pe scurt 🙂 Îmi place să fac videoclipuri despre stilul de viață, frumusețe și alte distracții aleatorii aici, pe canalul meu! asigurați-vă că vă abonați și activați notificările, astfel încât să puteți vedea toate videoclipurile mele săptămânale! ”

Citește și: Natacha Oceane (Youtuber) Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurarea corpului, Wiki, Informații rapide, Date

Citește și: Jessica Universe (Youtuber) Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Profil, Date despre viață


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found