Tristan Gretzky (Wayne Gretzky Son) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Valoarea netă, Fapte

Tristan Gretzky este un jucător și jucător profesionist de golf. Este binecunoscut ca fiul cel mare al legendei NHL Wayne Gretzky și Janet Jones. Mai mult, el este nepotul lui Walter Gretzky și Phyllis Gretzky. Nepotul lui Glen Gretzky și Brent Gretzky. Tristan a jucat în Southern California PGA Junior Tour și a ocupat primul loc la Arcadia Spring Classic. Pe lângă acesta, el este un actor, cunoscut pentru Two Tickets to Paradise (2006). Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Tristan Gretzky și multe altele despre el!

Tristan Gretzky Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Tristan Gretzky? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Tristan Gretzky Bio, Age & Family

Câți ani are Tristan Gretzky? Ziua lui de naștere cade pe 2 august 2000. În prezent, are 20 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Los Angeles, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Numele fraților săi sunt Paulina, Emma, ​​Trevor și Ty Gretzky. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Tristan GretzkyWiki / Bio
Nume realTristan Gretzky
PoreclăTristan
Faimos caFiul lui Wayne Gretzky

și Janet Jones

Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere2 august 2000
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-29-36 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion de dolari (USD)

Tristan Gretzky Prietena

Cine este iubita lui Tristan Gretzky? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Manuela Escobar (Fiica lui Pablo Escobar) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Fapte

Tristan Gretzky Net Worth

Care este valoarea netă a valorii nete? Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari (USD).

Tristan Gretzky Fapte

  1. Tristan Gretzky a crescut în Los Angeles și a urmat o școală creștină unde a fost considerat unul dintre cei mai buni jucători de baseball din Little League din oraș.
  2. A debutat ca actor în filmul Two Tickets to Paradise în 2006.
  3. El a fost clasat pe locul 5 în liceul QB Matt Corral transferat de la Oaks Christian School la Polytechnic High School după o luptă cu Gretzky la un joc de baschet.
  4. Corral, care s-a angajat să joace fotbal la facultate la USC, a postat ulterior pe Twitter că Oaks Christian este „părtinitor față de bani”.
  5. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Cosima Thomasina Diamond (Fiica lui Nigella Lawson) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found