Jennifer Garner (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Vârstă, Familie, Carieră, Fapte

Jennifer Garner este o cunoscută actriță, producătoare și antreprenoră americană. Ea a susținut rolul de vedetă după rolul ei secundar din Pearl Harbor. Pe lângă aceasta, a câștigat un Glob de Aur și un Screen Actors Guild Award și a primit patru nominalizări la Primetime Emmy Award. De asemenea, a câștigat laude din partea antreprenorului și investitorului în serie Triangle, Scot Wingo, care a inclus firma în lista sa de startup-uri promițătoare din 2019 „Tweeners”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Jennifer Garner Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jennifer Garner? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Jennifer Garner Bio, Age & Family

Câți ani are Jennifer Garner? Ziua ei de naștere cade pe 17 aprilie 1972. Are 48 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Houston, TX. Numele tatălui său este William John Garner, a lucrat ca inginer chimist, iar mama ei, Patricia Ann English, a fost casnică și mai târziu profesoară de engleză la un colegiu local. Are și frați. Are două surori. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A absolvit o diplomă de licență în arte plastice în spectacole de teatru.

Citește și: Briana Evigan (Actriță) Bio, Wiki, Iubit, Întâlnire, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Jennifer GarnerWiki / Bio
Nume realJennifer Anne Garner
PoreclăJennifer Garner
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă48 de ani
Zi de nastere17 aprilie 1972
Locul naşteriiHouston, TX
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiFiul: Samuel

Fiica: Violet și Serafina

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200 m USD (USD)

Jennifer Garner Soț

Cine este soțul Jennifer Garner? A fost căsătorită cu Ben Affleck din 2005 până în 2017. Mai mult, ea și Affleck au două fiice, Violet și Seraphina, și un fiu, Samuel. Mai târziu, a legat nodul cu actorul Scott Foley din 2000 până în 2004. În 2018, a început să se întâlnească cu omul de afaceri John Miller. După doi ani de întâlniri, s-au despărțit.

Citește și: Karen Reuter (actriță) Wiki, Bio, Cauza morții, vârstă, înălțime, soț / soție, valoare netă, carieră, fapte

Jennifer Garner Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Jennifer Garner? Ea a militat pentru legi pentru a-și proteja copiii de paparazzi, declarând în 2013. În timp ce lucra la Alias, Garner a apărut în Catch Me If You Can. Ea este, de asemenea, un avocat al campaniilor anti-paparazzi în rândul copiilor celebrităților. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200 de milioane de dolari (USD).

Fapte despre Jennifer Garner

  1. Garner lucrează ca activist pentru educația timpurie și este membru al consiliului de administrație al Save the Children.
  2. A lucrat ca inginer chimist pentru Union Carbide.
  3. Ca student, Garner a făcut teatru de vară.
  4. Garner a câștigat primul său rol principal în filmul de televiziune Rose Hill, în 1997.
  5. Garner a jucat împreună în două comedii romantice în 2009.
  6. Garner a apărut în drama Wakefield, care a avut premiera la TIFF și a fost lansată în mai 2017.
  7. Garner a filmat în 2002 o reclamă de 30 de secunde pentru prietenul ei din copilărie Corey Palumbo.
  8. Este activă pe platformele de socializare și are milioane de adepți acolo.

Citește și: Levy Tran (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tatuaje, Valoare netă, Soț, Iubit, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found