Hilde Osland (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Hilde Osland este o vedetă, model, cântăreață și dansatoare norvegiană de Instagram. Ea este o tânără din SUA, se descurcă bine în lumea dansului, precum și în lumea social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei muzical de excepție, Hilde Osland impresionează lumea cu videoclipurile sale amuzante și creative pe TikTok și alte platforme de socializare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. În plus, a fost văzută pentru prima oară în succesul emisiunii TV Disney „As the Bell Rings”. De asemenea, a participat la al șaselea sezon al „Idol Norway”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Hilde Osland.

Hilde Osland Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Hilde Osland? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 în înălțime sau 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cupă de sutien de mărimea 33 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Hilde Osland Age

Câți ani are Hilde Osland? Ziua ei de naștere cade pe 8 septembrie 1987. Are 33 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Brevik, Telemark.

Familia Hilde Osland

Numele tatălui și al mamei lui Hilde Osland nu sunt cunoscute. Mai mult, mama ei a apărut la televizor cu ea în timpul audiției sale pentru „Idol Norway” în 2011. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A crescut în Bergen, Norvegia și mai târziu s-a mutat la Melbourne, Australia. A studiat „Bachelor of Business” în contabilitate la Universitatea RMIT din Australia.

Citește și: Bretman Rock (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Sexualitate, Valoare netă, Fapte

Hilde Osland Wikipedia

Hilde OslandWiki / Bio
Nume realHilde Osland
PoreclăHilde
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă33 de ani
Zi de nastere8 septembrie 1987
Locul naşteriiBrevik, Telemark
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleJames Lewis Foster
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul lui Hilde Osland

Cine este iubitul lui Hilde Osland? Ea are o relație cu iubitul de multă vreme James Lewis Foster, care este și fotograful ei. Cuplul își postează adesea fotografii reciproce și împreună pe paginile lor de Instagram respective.

Hilde Osland Net Worth

Care este valoarea netă a lui Hilde Osland? Ea și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Citește și: Chanelle Punton (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cariera lui Hilde Osland

Hilde Osland și-a început călătoria făcând audiții pentru al șaselea sezon al „Idol Norway”, în 2011. Fanii, susținătorii și cei care își doresc bine își pot acorda întotdeauna și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont! De asemenea, a încercat să acționeze și înainte în 2009 și a făcut o apariție în emisiunea Disney „As The Bell Rings”. Unele dintre cele mai populare coveruri de cântece de pe canal sunt „Aceste cizme sunt făcute pentru mers”, „Iubitul”, „Spune ceva” și „Cântecul Cupei”. De asemenea, a lucrat cu branduri celebre precum „Miss Holly”, „Mura Boutique”, „OneByOne”, „ASOS”, „Zanic Boutique”, „White Fox” și multe altele.

Hilde Osland Fapte

  1. Hilde Osland are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat milioane de adepți pe Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Hobby-urile sale includ înotul, dansul și cântatul.

Citește și: Jailyne Ojeda Ochoa (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte