Cynthia Frelund (Jurnalist) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cynthia Frelund este expert în analize în Liga Națională de Fotbal Americană. Este bine cunoscut pentru cariera ei de analist senior la Fusion. Ea dezvăluie complexitatea fotbalului în detaliu, aducând astfel oamenii mai aproape de sport. Are experiență în dezvoltarea afacerilor cu canale precum ESPN și NFL. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Cynthia Frelund.

Cynthia Frelund Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Cynthia Frelund? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Cynthia Frelund Age

Câți ani are Cynthia Frelund? Ziua ei de naștere cade pe 24 august 1979. Are 41 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Okemos, MI. Ea Mama ei se numește Mary Anne. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A absolvit Boston College cu o diplomă de licență în științe. Mai târziu, a urmat cursurile Universității Northwestern.

Citește și: Stacey Dooley (Jurnalist) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Cynthia FrelundWiki / Bio
Nume realCynthia Frelund
PoreclăCynthia
Faimos caJurnalist de distribuție sportivă
Vârstă41 de ani
Zi de nastere24 august 1979.
Locul naşteriiOkemos, MI
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Cynthia Frelund Boyfriend

Ce iubit al lui Cynthia Frelund? Nu este o doamnă căsătorită, iar istoria ei de întâlniri nu este cunoscută nici în domeniul public. este, de asemenea, foarte concentrată pe cariera ei. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Cynthia Frelund Net Worth

Care este valoarea netă a Cynthia Frelund? Este considerată una dintre cele mai bune analiste de fotbal din lume. Are milioane de fani pe tot globul, admirându-și atât frumusețea, cât și abilitățile analitice. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Don Lemon (Jurnalist) Wiki, Bio, Salariu, Valoare netă, Logodnic, Sexualitate, Iubit, Înălțime, Greutate, Fapte

Cynthia Frelund Carieră

Cynthia Frelund și-a început cariera în 2005 cu o funcție de analist în Fusion Finance. În 2008, a lucrat și pentru departamentul de finanțe din Liga Națională de Fotbal (NFL) în 2008. Din 2010 până în 2012, a lucrat ca manager de dezvoltare de afaceri pentru Disney ABC Television Group. În prezent, lucrează cu NFL Network.

Cynthia Frelund Fapte

  1. Cynthia Frelund nu este atât de activă pe platformele de socializare.
  2. Se menține sănătoasă și în formă făcând exerciții în mod regulat.
  3. A fost instructor certificat Pilates și de fitness de grup la Equinox.
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Mayanti Langer (Jurnalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found