Gigi Santo Pietro (Fiica Vanna White) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Gigi Santo Pietro este bine cunoscut pentru că este fiica lui George Santo Pietro. Este un dezvoltator imobiliar american, hotelier și tehnician aparat de fotografiat care a devenit celebru după ce s-a căsătorit cu personalitatea TV Vanna White. Deși părinții ei au divorțat cu mulți ani în urmă, Gigi este încă în relații bune cu amândoi. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, tatăl, mama, cariera și multe altele despre ea.

Gigi Santo Pietro Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Gigi Santo Pietro? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi negri frumoși și are păr. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-25-37 inch. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Gigi Santo Pietro Age

Câți ani are Gigi Santo Pietro? Ziua ei de naștere cade la 1 iulie 1997. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Statele Unite.

Citește și: Jack Scott Ramsay (Fiul lui Gordon Ramsay) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Gigi Santo Pietro Wiki

Gigi Santo PietroWiki / Bio
Nume realGigi Santo Pietro
PoreclăGigi
Faimos caFiica lui George Santo

Pietro și Vanna White

Vârstă23 de ani
Zi de nastere1 iulie 1997
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,63 m (5 ft 4 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-25-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
TatăGeorge Santo Pietro
MamăVanna White
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 71 milioane USD (în total)

Părintele Gigi Santo Pietro

Numele tatălui Gigi Santo Pietro este George Santo Pietro. Este proprietarul unui restaurant american. George s-a căsătorit cu Vanna White în decembrie 1990.

Gigi Santo Pietro Mamă

Numele mamei lui Gigi Santo Pietro este Vanna White. White a rămas însărcinată pentru prima dată în septembrie 1992 și și-a anunțat sarcina într-un episod din Roata norocului în care „Vanna este însărcinată” a fost răspunsul la un puzzle. Ea a dat greș la scurt timp după înregistrarea episodului. White a avut ulterior un fiu, Nicholas, născut în 1994 și o fiică, Giovanna (Gigi), născută în 1997, din căsătoria cu Santo Pietro. Cuplul a divorțat în noiembrie 2002. În prezent este căsătorită cu John Donaldson, care este contractant. S-au căsătorit în 2012 după ce s-au întâlnit prin prieteni comuni.

Citește și: Alexis Rodman (Fiica lui Dennis Rodman) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Iubitul lui Gigi Santo Pietro

Cine este iubitul lui Gigi Santo Pietro? Este singură și nu a oferit nicio idee despre viața ei de întâlnire. Este singură și este foarte concentrată pe cariera ei.

Gigi Santo Pietro Net Worth

Care este valoarea netă a lui Gigi Santo Pietro? Ea aparține dintr-o familie bogată. Valoarea netă a tatălui ei este estimată la aproximativ 1,2 milioane USD (USD), în timp ce valoarea netă a mamei sale este estimată la peste 70 milioane USD (USD).

Gigi Santo Pietro Fapte

  1. Vanna White, mama lui Gigi Santo Pietro, este o personalitate americană de televiziune și actriță de film.
  2. Este bine cunoscută ca gazdă a Roții Norocului din 1982.
  3. Mai mult, Gigi nu este activ pe platformele de socializare.
  4. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  5. Are un frate mai mare, Nicholas „Nikko” Santo Pietro, născut în 1994.

Citește și: Marshall White (Ron White Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Iubită, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found