Lil Peep (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Tatuaj, Valoare netă, Carieră, Fapte

Numele real al lui Lil Peep este Gustav Elijah Åhr. A fost un rapper, cântăreț, compozitor și model american. Inițial, în 2014, a început să lanseze muzică pe Youtube și SoundCloud și mai târziu a devenit proeminent. După aceasta, într-un timp foarte rapid, el a susținut calitatea de vedetă și a început să colaboreze cu Lil Tracy și mai multe mixtape, cum ar fi, Lil Peep; Prima parte (2015), Live Forever (2015), Crybaby (2016) și Hellboy (2016). În afară de toate acestea, succesul acestuia din urmă l-a condus la primul său turneu solo în Statele Unite. Reglați biografia lui Lil Peep și colectați mai multe informații despre el, cum ar fi vârsta, înălțimea, greutatea, cauza morții, valoarea netă și multe alte fapte despre Lil.

Lil Peep Bio, Age & Family

Câți ani avea Lil Peep în momentul morții sale? Ziua lui de naștere este pe 1 noiembrie 1996. La momentul morții sale, avea 21 de ani. S-a născut în Allentown, Pennsylvania și a crescut pe Long Island, New York. El deține naționalitatea suedeză. A fost crescut de mama sa singură. Când Lil avea 14 ani, părinții lui erau separați. În ceea ce privește calificările sale educaționale, a mers la școala primară Lindell și la liceul Long Beach din Lido Beach, New York.

Lil Peep Înălțime, greutate și tatuaj

Cât de înaltă era Lil Peep? Avea o înălțime de 5 ft 10 în înălțime sau 1,77 m sau 177 cm. Greutatea sa corporală era de 68 Kg sau 149 lbs. Avea părul și ochii căprui închis. La vârsta de 17 ani, Lil și-a făcut primul tatuaj pe față, o inimă frântă sub ochiul stâng pentru a-l motiva să facă muzică. Mai târziu, s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră în muzică sub numele de scenă Lil Peep.

Lil Peep Cauza morții

Cum a murit rapperul Lil Peep? Moartea sa se crede că a fost cauzată de o supradoză accidentală din cauza efectelor medicamentului pentru durere fentanil și a benzodiazepinei alprazolam. Exact la două săptămâni după împlinirea a 21 de ani, pe 15 noiembrie 2017, a fost găsit mort în autobuzul său din Tucson, Arizona. El a susținut că a consumat șase pastile Xanax. Potrivit surselor, Lil Peep făcuse un pui de somn în jurul orei 17.45. înainte de concert. Managerul său l-a verificat de două ori și l-a găsit dormind și respirând bine, dar nu a putut să-l trezească. Când managerul l-a verificat pe Lil Peep a treia oară, el nu răspundea și nu respira. În plus, când analizele sale de sânge au fost pozitive pentru canabis, cocaină și analgezicul Tramadol. Testele de urină au arătat, de asemenea, prezența mai multor opioide puternice, inclusiv hidrocodonă, hidromorfonă (dilaudid), oxicodonă și oximorfonă. Nu exista alcool în sistemul său.

Cariera și valoarea netă a lui Lil Peep

Cronologia carierei: A fost un celebru, cântăreț și model. A fost membru al colectivului emo rap GothBoiClique. Când Lil Peep era un adolescent, el s-a numit singuratic care și-a făcut pe cei mai mulți prieteni online. A început să crească în popularitate la scurt timp după, cu piesa „Star Shopping”. Încă din copilărie, a fost interesat de actorie și modelare.

Cât a fost valoarea netă a lui Lil Peep? Valoarea sa netă a fost estimată la aproximativ 12 milioane de dolari. Cântarea și modelarea au fost principala sa sursă de venit.

Lil PeepWiki / Bio
Nume realGustav Elijah Åhr
PoreclăLil Peep
Faimos caRapper, cântăreț, model
Vârstă21 de ani (decedat)
Zi de nastere1 noiembrie 1996
Data morții15 noiembrie 2017
Locul morțiiTucson, Arizona, S.U.A.
Cauza morțiiSupradozaj accidental de fentanil – alprazolam (Xanax)
Locul naşteriiAllentown, Pennsylvania, S.U.A.
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 10 in (1,7 m)
Greutate68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
SexualitateBisexual
Iubita1. Bella Thorne

2. Arzaylea Rodriguez

SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 700.000 USD

Fapte despre Lil Peep

  • Platformele sale de socializare sunt încă în uz.
  • Sub contul său de Instagram, are 6 milioane de adepți, începând din august 2020.
  • Temele sale lirice includ subiecte precum depresia, consumul de droguri, relațiile din trecut și gândurile suicidare.
  • A avut demoni ai săi și i-a înfruntat pe acei demoni creând muzică ”.
  • Era un iubitor de tatuaje și își croise mai multe tatuaje pe tot corpul.
  • Înainte de a muri la vârsta de 21 de ani, Lil Peep a devenit o sursă de inspirație pentru proscriși și subculturi de tineri, unite de internet.

Citește și: DMX (Singer) Bio, Wiki, Soț / soție, Întâlnire, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found