ItsFunneh (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Carieră, Fapte

ItsFunneh este un creator canadian de conținut pe YouTuber. Este bine cunoscută pentru crearea unor jocuri de rol amuzante, aventură și mini-jocuri și provocări video din jocurile Minecraft și Roblox. Are milioane de adepți sub canalul ei de YouTube. De asemenea, ea a format grupul de jocuri cunoscut sub numele de The Krew. Pe lângă aceasta, ea este un popular cont Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Înălțimea și greutatea lui Funneh

Cât de înaltă este ItsFunneh? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 54 Kg sau 124 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea 33 C. Are ochi frumoși de culoare brun închis și păr albastru. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Varsta lui Funneh

Câți ani are ItsFunneh? Ziua ei de naștere cade pe 31 octombrie 1995. Are 25 de ani. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Canada. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are patru frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Rachel Cook (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Măsurători, Valoare netă, Date

ItsFunneh Wikipedia

ItsFunnehWiki / Bio
Nume realFunneh
PoreclăItsFunneh
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă25 de ani
Zi de nastere31 octombrie 1995
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 54 Kg (124 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiAlbastru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

SoFunneh Boyfriend

Cine este iubitul lui ItsFunneh? Fierbinte și superba Youtuber ItsFunneh este singură în aceste momente și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Valoarea netă ItsFunneh

Care este valoarea netă a ItsFunneh? Ea și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Ea a creat o serie populară pentru canalul ei de YouTube, intitulată Yandere High School. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Citește și: Nateslife (YouTuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

ItsFunneh Career

ItsFunneh și-a lansat canalul YouTube în septembrie 2011. Primul ei videoclip intitulat „Thirsty Crafter (Minecraft Machinima Short)” până în ziua de Anul Nou 2013. Ea a postat, de asemenea, o întrebare și răspuns pe canalul ei, mulțumită fanilor ei pentru că au trecut 2 milioane de abonați în 2018, precum și o față dezvăluie.

Faptele sale amuzante

  1. Numele surorilor ItsFunneh este GoldenGlare, PaintingRainbows și LunarEclispe.
  2. Fratele ei este jucătorul DraconiteDragon.
  3. Biografia canalului ei de pe YouTube citește: „Heyo! Sunt Funneh, bine ai venit pe canalul meu! Aici veți găsi videoclipuri amuzante zilnice despre jocuri, fluxuri live și multe altele. Juc o mulțime de jocuri cu familia mea, suntem cunoscuți ca Krew! Dacă vă plac videoclipurile noastre, abonați-vă astăzi. Sprijinul dvs. ne ajută să continuăm să facem ceea ce ne place! ”.
  4. Ea joacă Human Fall Flat, Overcooked 2, Fortnite, Sims 4 și multe altele.
  5. Are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram.

Citește și: Bdoubleo100 (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found