Diego Velazquez (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cine este Diego Velazquez? Este un actor american și vedetă pe rețelele de socializare. El a devenit cunoscut pentru rolul său de Billy Thunderman în serialul The Thundermans de la Nickelodeon. Pe lângă aceasta, a apărut și în serialele TV Leverage și Grimm. În 2019, a început să joace în serialul web Brat Zoe Valentine. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, cariera, familia, valoarea netă a lui Diego Velazquez și multe alte fapte interesante despre el.

Diego Velazquez Înălțime și greutate

Cât de înalt este Diego Velazquez? El stă pe înălțime pe o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau altfel 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 57 sau 127 de centimetri. Măsurătorile figurii sale sunt de 44-32-39 țoli. Dimensiunea bicepsului său este de 21 inci. Are ochi și păr de culoare maro închis. Dimensiunea pantofului său este de 10 SUA.

Diego VelazquezWiki / Bio
Nume realDiego Velazquez
PoreclăDiego
Faimos caActor, Social Media Star
Vârstă18 ani
Zi de nastere5 decembrie 2001
Locul naşteriiPortland, OR
Semnul nașteriiSăgetător
NaţionalitateSpaniol-american
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 5 in (1,65 m)
Greutate57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpului44-32-39 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Diego Velazquez Biografie, vârstă și familie

Câți ani are Diego Velazquez? Ziua ei de naștere este pe 5 decembrie 2001. Are 18 ani. S-a născut în Portland, OR. Semnul său zodiacal este Săgetător. El deține naționalitate spaniol-americană și aparține etniei mixte. Are și frați. Are câini numiți Nova, Dash și Maizy. În ceea ce privește calificările educaționale, este absolvent de liceu.

Prietena Diego Velazquez

Cine este iubita lui Diego Velazquez? În prezent, el nu a oferit informații despre viața sa de întâlnire. Este singur și nu are legături romantice cu nimeni. El este concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscut în domeniul public.

Diego Velazquez Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Diego Velazquez? Și-a început cariera prin actorie în 2010. A debutat ca actor profesionist în filmul CBS TV din 2010 Măsuri extraordinare și apoi în 2014 a apărut într-un disc de noutate Nickelodeon. De asemenea, a lucrat cu Harrison Ford în Măsuri extraordinare. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Jack Gore (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte

Fapte despre Diego Velazquez

  1. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.
  2. Opera lui Velázquez a devenit un model pentru pictorii realisti și impresionisti din secolul al XIX-lea.
  3. Este primul copil al notarului Juan Rodriguez de Silva și al Jerónimei Velázquez.
  4. Velázquez este cea mai influentă figură din istoria portretului spaniol.
  5. El este activ pe platformele de socializare.
  6. Intreaga sa serie web Zoe Valentine se învârte în jurul său. Un boboc de liceu este propulsat în lumina reflectoarelor după ce sora ei mai mare a murit de cancer. Seria a fost scrisă de Elisabeth Rogge.
  7. Este un pasionat iubitor de animale.
  8. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  9. Contul său de Instagram este plin de imagini fierbinți și seducătoare.
  10. În prezent, el nu a fost încă implicat în relații serioase din cauza vârstei sale tinere și sa concentrat pe dezvoltarea în continuare ca actor și animator.

Citește și: Birkan Sokullu (actor turc) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Relații, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found