Taylor Misiak (Actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Taylor Misiak este o cunoscută actriță americană și personalitate socială. Ea a susținut-o pe stardon pentru rolul ei de co-lider în videoclipul Pillow Talking, de Lil Dicky. Mai mult, a început să-și lanseze cariera de actorie, jucând în scurtmetraje și având roluri minore în seriile de televiziune. Ea este o serie obișnuită în seria FX, Dave. În afară de aceasta, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Taylor Misiak Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Taylor Misiak? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Taylor Misiak Net Worth

Care este valoarea netă a lui Taylor Misiak? Ea și-a început cariera jucând în teatre la diferite festivaluri. Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Taylor Misiak Age

Câți ani are Taylor Misiak? Ziua ei de naștere cade pe 17 februarie 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în San Francisco, California, S.U.A.

Familia Taylor Misiak

Familia Taylor Misiak a fost foarte susținătoare, când și-a început cariera. Misiak avea să crească între San Jose, California și Apple Valley, Minnesota, înainte de a se muta la Los Angeles pentru a-și urmări visul de a acționa. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Misiak are un frate, Darren Misiak. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A obținut o diplomă de licență în arte plastice de la Colegiul Ithaca din New York. De asemenea, a urmat cursuri de fundație și improvizație și este membră a SAG-AFTRA.

Citește și: Sophie Turner (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Taylor MisiakWiki / Bio
Nume realTaylor Misiak
PoreclăTaylor
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă28 de ani
Zi de nastere17 februarie 1992
Locul naşteriiSan Francisco, California
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5.6 (SUA)
IubituleTony Yacenda
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Prietenul lui Taylor Misiak

Cine este iubitul lui Taylor Misiak? În prezent se întâlnește cu regizorul și scriitorul, Tony Yacenda. Mai mult, este foarte concentrată și asupra carierei sale.

Citește și: Amandla Stenberg (Actriță) Wiki, Vârstă, Sexualitate, Înălțime, Greutate, Măsurători ale corpului, Bio, Afaceri, Fapte

Cariera lui Taylor Misiak

Încă din copilărie, Taylor a început să joace. Și-a lansat cariera jucând în teatre la diferite festivaluri. De asemenea, va începe să obțină roluri în scurtmetraje și seriale de televiziune pe diferite rețele de televiziune, cum ar fi NBC, The CW, Netflix și Verizon. Ea va juca rolul de co-conducător al celui de-al 49-lea cel mai scump videoclip muzical realizat vreodată, „Pillow Talking” de Lil Dicky. În 2019, Misiak a fost distribuit ca un serial obișnuit, Dave, în rolul Ally Warner, iubita lui Dave / Lil Dicky. Dave a avut premiera pe 4 martie 2020. În noiembrie 2019, Misiak și-a început propriul podcast cu scriitorul de televiziune, Alyssa Litman, pe Apple Podcast, numit „Table Flipping with Alyssa and Taylor”.

Fapte despre Taylor Misiak

  1. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  5. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  6. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  7. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  8. Ea este singură în aceste momente.
  9. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  10. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  11. Albastrul este culoarea ei preferată.
  12. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
  13. Toate seriile de imagini împărtășite de Taylor Misiak se arată în aceleași ținute cu ușoare diferențe în ipostaze.
  14. Taylor a făcut imaginile mai uimitoare, lăsându-i să treacă blondele peste partea dreaptă a feței.
  15. Părul ei blond era măturat în sus și peste partea stângă, astfel încât să-i acopere ochiul.

Citește și: Tisha Merry (actriță) Biografie, vârstă, înălțime, greutate, măsurători, prieten, valoare netă, carieră, familie, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found