Chadwick Boseman (Actor) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Cine a fost Chadwick Boseman? A fost un actor binecunoscut pentru interpretările sale din filmul din 2014 Get On Up și ca jucător de baseball Jackie Robinson în filmul 42. A jucat și în rolul Black Panther în filmul Marvel. Printre alte roluri de film s-au numărat 21 Bridges (2019) și Da 5 Bloods (2020) a lui Spike Lee. Mai mult, el a murit pe 28 august 2020, după ce s-a ocupat în mod privat de cancerul de colon timp de patru ani.

Chadwick Boseman Înălțime și greutate

Cât de înalt era Chadwick Boseman? El se află la o înălțime de 6 ft înălțime sau 1,83 m sau 183 cm. El cântărește în jur de 70 Kg sau 154 lbs. Avea ochii și părul negru. Era și un ciudat de fitness.

Chadwick Boseman Cauza morții

Care a fost cauza morții lui Chadwick Boseman? El a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul III în 2016. Nu vorbise public despre diagnosticul său de cancer. El a continuat să lucreze și a finalizat filmările pentru mai multe filme, printre care Marshall, Da 5 Bloods, Ma Rainey’s Black Bottom și altele. Boseman a murit la domiciliul său din cauza complicațiilor legate de cancerul de colon la 28 august 2020, alături de soția și familia sa.

Cu o durere nemăsurată confirmăm trecerea lui Chadwick Boseman.⁣

Chadwick a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul III în 2016 și a luptat cu acesta în ultimii 4 ani, pe măsură ce a progresat în stadiul IV. ⁣

Un adevărat luptător, Chadwick a perseverat prin toate acestea și ți-a adus multe dintre filmele pe care le-ai iubit atât de mult. De la Marshall la Da 5 Bloods, fundul negru Ma Rainey al lui August Wilson și multe altele, toate au fost filmate în timpul și între nenumărate intervenții chirurgicale și chimioterapie. ⁣

A fost onoarea carierei sale să-l aducă la viață pe regele T’Challa în Black Panther. ⁣

A murit în casa lui, cu soția și familia alături. ⁣

Familia vă mulțumește pentru dragoste și rugăciuni și vă cere să continuați să le respectați intimitatea în acest moment dificil. ⁣

- Anunțul Instagram Chadwick Boseman după moartea sa

Chadwick Boseman Age

Câți ani avea Chadwick Boseman în momentul morții sale? S-a născut la 29 noiembrie 1977 în Anderson, SC. La momentul morții, avea 42 de ani. Semnul său de naștere era Săgetător. Pe 28 august 2020, și-a luat ultima respirație.

Chadwick BosemanWiki / Bio
Nume realChadwick Boseman
PoreclăChadwick
Faimos caActor
Vârstă42 de ani (decedat)
Data morții28 august 2020
Cauza mortiiCancer
Zi de nastere29 noiembrie 1977
Locul naşteriiAnderson, SC
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 6 ft (1,83 m)
Greutateaproximativ 70 Kg (154 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaTaylor Simone Ledward
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 45 milioane USD (USD)

Prietena Chadwick Boseman

Cine era iubita lui Chadwick Boseman în momentul morții sale? După câțiva ani de întâlniri, Boseman s-a logodit cu cântăreața Taylor Simone Ledward în octombrie 2019 și s-au căsătorit mai târziu în același an.

Vizualizați această postare pe Instagram

La mulți ani dragului meu general @DanaiGurira. #BlackPantherFam

O postare partajată de Chadwick Boseman (@chadwickboseman) pe 14 februarie 2019 la 11:41 PST

Chadwick Boseman Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Chadwick Boseman? Rolurile sale includeau personaje istorice importante și iconice afro-americane, cum ar fi Jackie Robinson în 42 (2013), James Brown în Get on Up (2014) și Thurgood Marshall în Marshall (2017). Rolul său de super-erou Black Panther în filmele Marvel Cinematic Universe, inclusiv Captain America: Civil War (2016), Black Panther (2018), Avengers: Infinity War (2018) și Avengers: Endgame (2019) l-au făcut o stea internațională . A câștigat un NAACP Image Award și un Screen Actors Guild Award pentru interpretarea sa în Black Panther. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 45 de milioane de dolari (USD).

10 Fapte despre Chadwick Boseman

  1. Wiki și Bio: Boseman a primit primul său rol de televiziune în 2003, într-un episod din Third Watch.
  2. Boseman a fost crescut creștin și a fost botezat.
  3. Era vegetarian.
  4. Boseman a declarat că s-a rugat să fie Pantera Neagră înainte de a fi distribuit ca personaj titular în Universul Cinematic Marvel.
  5. Familia lui Chadwick Boseman: Era foarte apropiat de membrii familiei sale.
  6. Are și frați.
  7. Era un pasionat iubitor de animale de companie.
  8. În 2019, s-a anunțat că Boseman a fost distribuit în filmul de dramă de război Netflix Da 5 Bloods.
  9. Înainte de faimă: A locuit în Brooklyn la începutul carierei sale.
  10. În 2008, s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră de actorie.

Citește și: Nick Cannon (Actor) Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Bio, Soție, Fiică, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found