Sherrill Redmon (soțul Mitch McConnell) Wikipedia, biografie, soț, înălțime, greutate, valoare netă, fapte

Cine este Sherrill Redmon? Este mai bine cunoscută ca prima soție sau soție a lui Mitch McConnell. Mai mult, soțul ei, Mitch, este un senator republican din Kentucky, care a devenit lider minoritar al Senatului în 2007. A servit ca bici majoritar în perioada 2003-2007. , Greutate, valoare netă și multe altele despre ea!

Sherrill Redmon și Mitch McConnell

Când s-a căsătorit Sherrill Redmon cu McConnell? Din 1968 până în 1980, Redmon și McConnell s-au căsătorit. Mai mult, cuplul binecuvântase cu trei copii numiți, Elly McConnell, Porter McConnell și Claire McConnell. Mai mult, după despărțirea de soțul ei, a devenit savant feminist la Smith College din Northampton, Massachusetts și a devenit director al Colecției Sophia Smith a Arhivelor de Istorie a Femeilor.

Sherrill Redmon Age

Câți ani are Sherrill Redmon? Data ei exactă de naștere nu este cunoscută în domeniul public. În prezent, are 62 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în San Bruno, CA.

Sherrill RedmonWiki / Bio
Nume realSherrill Redmon
PoreclăSherrill
Faimos caSoția lui Mitch McConnell
Vârstă62 de ani
Zi de nastere7 august 1995
Locul naşteriiWashington DC
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 33-28-38 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiElly McConnell, Porter McConnell și Claire McConnell
Soț / soțMitch McConnell
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Sherrill Redmon Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sherrill Redmon? El se află la o înălțime de 5 ft 5 in sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 130 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Fapte despre Sherrill Redmon

  1. Familia și viața timpurie: Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.
  2. În timp ce era la Smith College, ea a lucrat pentru a extinde colecția pentru a o face mai diversă din punct de vedere rasial și cultural.
  3. De asemenea, a lucrat cu jurnaliste și feministe cunoscute.
  4. Conform calificărilor sale educaționale, a obținut o diplomă de licență în arte de la Universitatea din Louisville, Kentucky.
  5. Ulterior, a urmat cursurile Universității din Kentucky și a primit un doctorat în filozofie, dr. în 1974.

Citește și: Michelle Obama (soția lui Barack Obama) Biografie, înălțime, greutate, valoare netă, soț, familie, copii, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found