Coby Cotton (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Familie, Valoare netă, Fapte

Coby Cotton este un american Unul dintre cei 5 cofondatori ai extrem de popularului canal YouTube Dude Perfect. Canalul a depășit peste 52 de milioane de abonați până în prezent. Canalul încarcă în mare parte conținut legat de marca sportivă și de divertisment, specializată în fotografii și comedie. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, cariera, valoarea netă a lui Coby Cotton și multe altele despre el.

Coby Cotton Greutate și înălțime

Cât de înaltă este vedeta YouTube Tyler Toney? El se află la o înălțime de 5 ft 9 în înălțime sau 1,75 m sau 175 cm. El cântărește în jur de 70 Kg sau 154 lbs. Măsurătorile sale corporale sunt de 44-32-37 țoli. Dimensiunea bicepsului său este de 19 inci. Este gimnast. Are ochi, barbă și păr de culoare maro închis.

Coby CottonWiki / Bio
Nume realCoby Cotton
PoreclăCoby
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă33 de ani
Zi de nastere17 iulie 1987
Locul naşteriiThe Woodlands, TX
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 9 in
Greutate70 Kg (154 lbs)
Statistici ale corpului44-32-37 țoli
Dimensiunea bicepsului19 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiN / A
SoțulAubrey Ellett
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Coby Cotton Bio, Age & Family

Câți ani are Coby Cotton? Ziua lui de naștere cade pe 17 iulie 1987. În prezent, are 33 de ani. S-a născut în The Woodlands, TX. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Tatăl său și numele mamei nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră pe nume Catherine. În ceea ce privește calificările sale educaționale, el este bine educat. A urmat Universitatea Texas A&M.

Soția Coby Cotton

Cine este soția lui Coby Cotton? În august 2017, s-a logodit cu Aubrey Ellett. Mai târziu, duo-ul s-a căsătorit în decembrie același an. Din august 2020, cuplul nu este binecuvântat cu copii. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Coby Cotton Career & Net Worth

Cât costă valoarea netă a Coby Cotton? A început să lucreze împreună cu fratele său Cory Cotton, precum și cu Cody Jones, Tyler Toney și Garrett Hilbert în iunie 2009. În acel moment, participa la Universitatea Texas A&M.

La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari. De asemenea, își rulează propria linie de mărfuri unde își vinde propria linie de produse.

Fapte despre Coby Cotton

  • Pe 16 martie 2009, s-a alăturat canalului YouTube Dude Perfect.
  • Canalul său de biografie de pe YouTube citește: „5 cei mai buni muguri doar îl lovesc. Dacă îți place Sports + Comedy, alătură-te echipei Dude Perfect! ”
  • Începând din august 2020, are peste 1,7 milioane de adepți pe contul său de Instagram.
  • Fiecare dintre videoclipurile încărcate de ea pe canalul Dude Perfect a trecut peste 400 de milioane de vizualizări.
  • Este foarte apropiat de familia și prietena sa.
  • Hobby-urile sale includ înotul, călătoria, ascultarea de muzică și vizionarea serialelor TV Netflix.

Citește și: Sophie Michelle (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found