Montana Brown (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Montana Brown este un student american și vedetă de realitate. Montana s-a ridicat la vedetă după ce a participat la al treilea sezon al Insulei Iubirii. Mai mult, în timpul șederii sale la liceu, Montana a început să joace Lacrosse și a fost numită căpitanul echipei Netball. Pe lângă aceasta, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Montana Brown Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Montana Brown? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 129 lbs. Are ochi căprui frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Montana Brown? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Montana Brown Age

Câți ani are Montana Brown? Ziua ei de naștere cade pe 29 august 1995. Are 25 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Anglia.

Iubitul Brown din Montana

Cine este iubitul lui Montana Brown? Ea este singură în aceste momente. Conform istoricului său anterior de întâlniri, ea s-a întâlnit cu fotbalistul profesionist Kieran O'Hara. Ea susține că s-a întâlnit și cu jucătorii internaționali de rugby.

Montana-Brown-iubit

Citește și: Russ Mayfield (Reality Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Fapte

Wiki Montana Brown

Montana BrownWiki / Bio
Nume realMontana Brown
PoreclăMontana
Faimos caSteaua realității,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere29 august 1995
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (129 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleKieran O'Hara (rupt)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 650 K USD (USD)

Valoarea netă a Montana Brown

Cât costă valoarea netă a Montana Brown? În mod regulat, ea postează imagini sub contul ei de Instagram. Recent, ea a arătat incredibilă, în timp ce a sfâșiat în costum de baie în timpul pauzei sale în Barbados în ziua boxului. Valoarea sa netă este estimată la peste 650 K USD (USD).

Montana-Brown-valoare netă

Citește și: Sundy Carter (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Familia Montana Brown

Numele mamei și tatălui Montana Brown nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Deține diploma de absolvire în economie. Ea și-a lovit călătoria de afaceri în Maldive, în mijlocul pandemiei în curs și în timpul unui blocaj la nivel național.

Montana Brown Fapte

  1. Montana Brown este activ pe platformele de socializare și are milioane de adepți acolo.
  2. Îi place să călătorească.
  3. Are imagini fierbinți, curbate și sfâșietoare.
  4. Ea și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă.
  5. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență.

Citește și: Cassidy Mceown (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found