Emma Rhys-Jones (soția Gareth Bale) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Emma Rhys-Jones este mai bine cunoscută ca soția lui Gareth Bale. Este un fotbalist profesionist galez care joacă ca aripă pentru clubul din Premier League Tottenham Hotspur, împrumutat de la Real Madrid din La Liga și echipa națională a Țării Galilor. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, copii, măsurători ale corpului, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre ea, Emma Rhys-Jones.

Emma Rhys-Jones Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Emma Rhys-Jones? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 129 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Emma Rhys-Jones? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 32 CC.

Emma Rhys-Jones Age

Câți ani are Emma Rhys-Jones? Ziua ei de naștere cade pe 29 iulie 1991. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Cardiff, Țara Galilor. Numele tatălui său este Martin Rhys-Jone, iar numele mamei nu este cunoscut. Are patru frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Antonella Roccuzzo (Soția Lionel Messi) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Wiki Emma Rhys-Jones

Emma Rhys-JonesWiki / Bio
Nume realEmma Rhys-Jones
PoreclăEmma
Faimos caSoția lui Gareth Bale
Vârstă29 de ani
Zi de nastere29 iulie 1991
Locul naşteriiCardiff, Țara Galilor
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 CC
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii1. Alba Violet

2. Nava Valentina

3. Alex Charles

Soț / SoțieGareth Bale
Valoarea netăaproximativ 165 milioane USD (USD)

Inclusiv a soțului ei

Venit de balot

Soțul Emma Rhys-Jones

Cine este soțul Emma Rhys-Jones? Este logodită cu celebrul fotbalist Gareth Bale. La 17 iulie 2016, la o zi după a 27-a aniversare, Bale a anunțat că el și Rhys-Jones s-au logodit. Locuiesc în Madrid cu cei trei copii ai săi. Cuplul este iubit de liceu.

Emma Rhys-Jones Copii

Emma Rhys-Jones și Gareth Bale sunt binecuvântați cu două fiice și un fiu. Mai mult, primul lor copil, Alba Violet, s-a născut la Cardiff la 21 octombrie 2012, iar a doua fiică a lor, Nava Valentina, s-a născut în același oraș la 22 martie 2016. La 9 martie 2018, Bale a anunțat că el și logodnica sa erau așteptând al treilea copil. Mai târziu în acel an, pe 8 mai, cuplul a anunțat nașterea fiului lor, Alex Charles.

Citește și: Sara Carbonero (soția Iker Casillas) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Valoarea netă a Emma Rhys-Jones

Care este valoarea netă a Emma Rhys-Jones? Ea aparține dintr-o familie bogată. Sursa ei de venit nu este cunoscută. În timp ce valoarea netă a soțului ei Bale este estimată la peste 165 milioane USD (USD).

Emma Rhys-Jones Fapte

  1. Emma Rhys-Jones a crescut în Llanishen.
  2. S-au logodit în iulie 2016 și Gareth a citat în Instagram-ul său ca „A spus da !! Acesta este un weekend de ziua de naștere pe care nu îl voi uita mult timp ... ”
  3. Martin, tatăl Emmei, în vârstă de 54 de ani, a fost eliberat din închisoare în iunie 2018.
  4. Cuplu căsătorit pe insula privată Tagomago, lângă Ibiza.
  5. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.

Citește și: Juanita Vanoy (fosta soție Michael Jordan) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fapte cu valoare netă


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found