Sara Dobrik (sora lui David Dobrik) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Sara Dobrik este o celebritate renumită. Este mai bine cunoscută ca sora mai tânără a lui David Dobrik. Este o personalitate americană născută în Slovacia pe YouTube. El a găsit un succes timpuriu pe platforma de partajare video Vine, înainte de a-și începe vlogul pe canalul său de YouTube în 2015. Pe lângă aceasta, ea are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Sara Dobrik Age

Câți ani are Sara Dobrik? S-a născut pe 5 august 2006 în Chicago, IL. Are 14 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Sara Dobrik Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sara Dobrik? Ea se află la o înălțime de 4 ft 6 în înălțime sau 1,37 m sau 137 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Sara Dobrik Wiki

Sara DobrikWiki / Bio
Nume realSara Dobrik
PoreclăSara
Faimos caSora lui David Dobrik
Vârstă14 ani
Zi de nastere5 august 2006
Locul naşteriiChicago, IL
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,37 m (4 ft 6 in)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 30-22-34 inch
Dimensiunea cupei sutienului28 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului4 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Sara Dobrik Iubit

Cine este iubitul Sara Dobrik? Este singură și nu a oferit nicio idee despre viața ei de întâlnire. În prezent, este foarte concentrată asupra carierei sale.

Sara Dobrik Net Worth

Cât costă valoarea netă a Sara Dobrik? Fratele ei David a avut o relație de trei ani cu Liza Koshy. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Citește și: Ester Dobrik (sora David Dobrik) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Familia Sara Dobrik

Nu se știu prea multe despre viața timpurie a lui Sara sau despre familia sa apropiată, deși fratele și sora lui mai mici apar în mod vizibil în videoclipurile sale timpurii Vine și în tweet-urile sale. S-a născut în Kosice, Slovacia, dar familia s-a mutat la Chicago la începutul copilăriei sale.

Sara Dobrik Fapte

  1. Sara Dobrik s-a născut și a crescut în Chicago, Illinois.
  2. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  3. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Mary Grace Hicks (Sora Hope Hicks) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found