Julianna Rose Mauriello (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Julianna Rose Mauriello este o actriță, cântăreață și dansatoare americană. Este mai bine cunoscută pentru rolul ei de Stephanie în ‘Lazy Town’. Stephanie este un personaj fictiv din limba engleză și emisiunea de televiziune pentru copii LazyTown, produsă în Islanda. Ea îi inspiră pe cetățenii orașului titular să rămână activi. Are părul roz și, ca atare, este adesea denumită „Pinky” de personajul marionetă Trixie. Contul ei de Instagram este, de asemenea, inactiv în aceste momente. Reglați biografia!

Julianna Rose Mauriello Vârstă, înălțime și greutate

Julianna Rose Mauriello are 29 de ani. Se pare că a moștenit gene grozave când vine vorba de departamentul de înălțime. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 5 inci. Cântărește în jur de 59 kg sau 130 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-25-36 inch. Poartă o sutienă de mărimea 32 B. A lăudat și pentru silueta ei uimitoare. Corpul ei este cel mai mare atu al ei. Se menține în formă, făcând exerciții regulate. Culoarea ochilor ei este negru și mătăsos, iar părul lung și negru. Ea este și o ciudată de fitness și își menține silueta și părul, mâncând legume verzi și sănătoase în regimul zilnic de dietă.

Julianna Rose Mauriello Prieten

Julianna Rose Mauriello este în prezent singură și nu se întâlnește cu nimeni. Nu are un prieten acum. Actrița americană de scenă s-a născut la Irvington, NY, la 26 mai 1991. Avea cel puțin 2 relații anterior. Nu a mai fost logodită.

Julianna Rose Mauriello Bio & Family

Julianna s-a născut pe 26 mai 1991 în Irvington, NY. Ea deține naționalitatea americană. Ea aparține etniei mixte. Are strămoși irlandezi, italieni și germani. Informațiile despre mama și tatăl ei nu sunt cunoscute în domeniul public. Are și frați. Are o soră mai mare, Alex, care este și actriță. Văzând-o pe sora ei cântând, a inspirat-o să înceapă să învețe arte spectacolului. Drept urmare, a început să frecventeze Școala de Arte Performante din Ney York City. Ulterior s-a mutat la Manhattan împreună cu familia ei. Hobby-urile sale includ, dansul și studiile de balet, tap, jazz, tumbling și dans irlandez. Începând cu educația sa, ea este absolventă și bine educată. A absolvit Middlebury College în 2013. Lucrează ca profesor asistent și tutore pentru copii.

Julianna Rose Mauriello Carieră și filme

Vorbind despre cariera ei, s-a născut într-o familie cu un background de arte spectacol. La o vârstă foarte fragedă, a fost atrasă de ea. În copilărie, a apărut într-o scenă de petrecere a Spărgătorului de nuci la cumpărarea SUNY. Apoi, în 2002, a debutat în scenă după ce a luat contact cu primul ei agent, Nancy Carson. Primul ei rol a fost al lui Lil Titch în renașterea unui clasic al lui Rodgers & Hammerstein, Oklahoma! Mai mult, a jucat Gypsy: O fabulă muzicală cu Bernadette Peters. De asemenea, a fost un student pentru Baby June, Un copac crește în Brooklyn, etc. A jucat și în reclame TV și filme speciale. A lucrat cu mărci de renume precum, Volvo, Wendy’s, AstraZeneca (Nexium), Disney Entertainment și altele. Ea a interpretat rolul ‘Stephanie’ din seria Nickelodeon realizată pentru copii. Mai târziu, după ce s-a mutat în Islanda pentru filmările sale, a lucrat ca prezentatoare la premiile EDDA din Islanda. A făcut apariții în emisiuni și prezentări în aproximativ 70 de țări și 5 continente. Apoi, în 2006, a făcut parte dintr-un film educațional. Numele filmului era Hip Hop Kids: Hip-Hop Homeroom: Math. În 2008, ea a jucat și în filmul numit „A Fix”.

Julianna Rose Mauriello Net Worth

Sursa principală de venit a Juliannei este cariera de actorie și dans și istoria familiei sale bogate. Valoarea netă estimată de această regină a frumuseții este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari. În prezent, este foarte concentrată asupra carierei sale.

Julianna Rose Mauriello Wiki

Wiki / Bio
Nume realJulianna Rose Mauriello
PoreclăJulianna
Vârstă29 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

26 mai 1991
ProfesieDansatoare, actriță
Renumit pentruRolul ei de Stephanie

în „Lazy Town”

Locul naşteriiIrvington, NY
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieMultiracial
Zodiaczodia Gemeni
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '5 "

Centimetri: 165 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 59 Kg

Lire sterline: 130 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

34-25-36 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Fost iubitNecunoscut
IubituleSingur
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieLiceu
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul Sage Hills
Favorită
Culoare preferataalb
Mâncare favorităBucătăria mexicană
Destinația preferată de vacanțăParis
Hobby-uriAscultarea muzicii, citirea, redarea și

vizionarea de filme

Bogatie
Valoarea netăAproximativ 3 milioane de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter, Facebook (Inactiv)

Julianna Rose Mauriello Fapte

  • Julianna are visul de a lucra într-o zi ca actriță principală în filme.
  • Ea studiază peste 5 stiluri de dans diferite, inclusiv balet, jazz, dans irlandez cu pas, tap și tumbling.
  • S-a format ca cântăreață profesionistă.
  • De asemenea, a făcut multe în domeniul designului de modă.
  • Ea crede că este sănătoasă și sigură.
  • U2 este trupa ei preferată de rock.
  • Colegii ei de la seturile Lazytown i-au cumpărat-o pe Audrey, câinele ei de companie.
  • Știe engleză și islandeză.
  • Îi place să cumpere și să păstreze colecții de poșete și genți.
  • Îi place Simpson.
  • Îi place să-și petreacă cea mai mare parte a timpului cu familia.
  • A câștigat premiul Emmy pentru interpretarea sa pentru orașul leneș și categoria internațională de către Academia Britanică de artă cinematografică și de televiziune și pentru copii.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found