Łukasz Witt-Michałowski (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Łukasz Witt-Michałowski este un regizor polonez de teatru, actor, teatru și film, fondatorul și regizorul Lublin Scenes Invitro. Este bine cunoscut ca iubita actriței Anna-Maria Sieklucka. Ea este o actriță și cântăreață poloneză, cunoscută mai ales pentru faptul că a interpretat-o ​​pe Laura Biel în drama erotică din 2020 365 Days. Ea a apărut anterior într-un serial de televiziune polonez Na dobre i na złe în 2019. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, Varsta, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră și multe altele despre el de Łukasz Witt-Michałowski.

Łukasz Witt-Michałowski Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Łukasz Witt-Michałowski? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 64 Kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Łukasz Witt-Michałowski Age

Câți ani are Łukasz Witt-Michałowski? S-a născut la 8 octombrie 1974 în Lublin, Polonia. În prezent, are 45 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. El deține naționalitatea poloneză și aparține etniei mixte. În ceea ce privește educația, a studiat regia de teatru la Hessische Theaterakademie din Frankfurt pe Main, Germania și a absolvit în 2004.

Łukasz Witt-Michałowski Prietena

Cine este iubita lui Łukasz Witt-Michałowski? Este în relație cu actrița și cântăreața poloneză, Anna-Maria Sieklucka. Mai mult, Łukasz are vârsta de 18 ani. Cuplul locuiește la Varșovia.

Citește și: Sawyer Sharbino (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Surori, Familie, Carieră, Fapte

Łukasz Witt-Michałowski Wiki

Łukasz Witt-MichałowskiWiki / Bio
Nume realŁukasz Witt-Michałowski
PoreclăŁukasz
Faimos caActor
Vârstă45 de ani
Zi de nastere8 octombrie 1974
Locul naşteriiDirector de teatru polonez
Semnul nașteriiBalanță
NaţionalitateLustrui
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 64 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-37 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaAnna-Maria Sieklucka
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Valoarea netă a Łukasz Witt-Michałowski

Care este valoarea netă a lui Łukasz Witt-Michałowski? Cariera cinematografică este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Nick Cannon (Actor) Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Bio, Soție, Fiică, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Łukasz Witt-Michałowski Carieră

În timpul liceului, a fost actor la Teatrul Panopticum din Lublin. Ca actor a lucrat la Teatr Nowy din Łódź și la Teatr im. Stanisław Ignacy Witkiewicz în Zakopane. A debutat în televiziune ca regizor cu serialul polonez, Television Theater, în 2011.

Łukasz Witt-Michałowski Fapte

  1. Łukasz Witt-Michałowski numele mamei și tatălui nu este cunoscut.
  2. Are și frați.
  3. În ceea ce privește educația, este absolvent al Departamentului de actorie al Școlii Superioare de Teatru de Stat din Cracovia (1998).
  4. El este activ pe platformele de socializare.
  5. El a fondat InVitro Stage la Lublin, în decembrie 2007.

Citește și: Daveed Diggs (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte