Melissa Debling (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Melissa Debling este o actriță americană și o personalitate socială. A intrat în industrie după ce s-a înscris pe site-ul lui James Deen. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Melissa Debling.

Melissa Debling Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Melissa Debling? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători ale corpului Melissa Debling

Măsurători ale corpului Melissa Debling: Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Melissa Debling Age

Câți ani are Melissa Debling? Ziua ei de naștere cade pe 21 februarie 1989. Are 31 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Anglia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Kylin Kalani (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit: 10 fapte despre ea

Melissa DeblingWiki / Bio
Nume realMelissa Debling
PoreclăMelissa
Faimos caSocial Media Star
Vârstă31 de ani
Zi de nastere21 februarie 1989
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiPești
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Melissa Debling Boyfriend

Cine este iubitul lui Melissa Debling? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Alissa Violet (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Melissa Debling Net Worth

Care este valoarea netă a lui Melissa Debling? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Melissa Debling Carieră

Melissa Debling este o vedetă de socializare. A început să-și publice propriile calendare în 2011 și și-a lansat propriul site web în 2013. A început să modeleze când era tânără. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Melissa Debling Fapte

  1. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  2. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  3. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  4. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.
  6. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  7. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  8. A lucrat ca model de ceva timp. Agenția de modelare Girl Management o reprezintă în prezent pe Melissa.
  9. A apărut pe coperțile unei celebre reviste ZOO, Daily Star, a mai multor reviste australiene și, bineînțeles, a emis o ediție calendaristică întreagă de câțiva ani.
  10. De asemenea, a lucrat pentru linia de sex Elite TV.

Citește și: Tiffany Alvares (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte