Mia Khalifa (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Mia Khalifa este o personalitate media libaneză-americană, model de cameră web și fostă actriță pornografică. Ea și-a lansat cariera în 2014 și, în doar două luni de la lansarea carierei, a devenit cea mai vizionată interpretă din arena mondială a adulților. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, măsurători corporale, iubit, soț, valoare netă, carieră, familie, viață timpurie și multe altele despre Mia Khalifa.

Mia Khalifa Age

Câți ani are Mia Khalifa? Ziua ei de naștere cade pe 10 februarie 1993. În prezent, are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Beirut, Liban.

Mia Khalifa Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mia Khalifa? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau 1,57 m sau 157 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Este și o ciudată de fitness.

Măsurători ale corpului Mia Khalifa

Care sunt măsurătorile corporale ale Mia Khalifa? Măsurătorile corpului ei sunt de 37-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 36 CC. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Mia KhalifaWiki / Bio
Nume realMia Khalifa
PoreclăMia
Faimos caActriță pentru adulți, social media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere10 februarie 1993
Locul naşteriiBeirut, Liban
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,57 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 37-26-39 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 CC
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieRobert Sandberg
Valoarea netăaproximativ 23 milioane USD (USD)

Soțul Mia Khalifa

Cine este soțul Mia Khalifa? S-a căsătorit cu iubitul ei de liceu, a cărui identitate nu este publică, în februarie 2011 și ulterior au divorțat în 2016. La începutul anului 2019, ea și-a anunțat logodna cu bucătarul suedez Robert Sandberg. S-au căsătorit acasă în iunie 2020 după ce ceremonia inițială a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19.

Citește și: Felecia (actriță adultă) Biografie, vârstă, Wiki, înălțime, greutate, soț / soție, copii, valoare netă, fapte

Mia Khalifa Net Worth

Care este valoarea netă a Mia Khalifa? Khalifa va fi numit de președintele ales Donald Trump ca următor ambasador al Statelor Unite în Arabia Saudită. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 23 milioane USD (USD).

Mia Khalifa Bio, Family & Early Life

Mia Khalifa a fost crescută catolică. S-a născut în Beirut, Liban și s-a mutat în Statele Unite în 2000. Conform calificărilor sale educaționale, a urmat o școală privată de limbă franceză în Beirut, unde a învățat, de asemenea, să vorbească engleza. A absolvit Universitatea Texas din El Paso cu o diplomă în istorie.

Citește și: Autumn Falls (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Iubit, Valoare netă, Fapte

Mia Khalifa Carieră

La începutul anului 2014, Khalifa și soțul ei de atunci au postat mai multe imagini sexuale într-un popular subreddit NSFW pe Reddit. Ea a atras atenția largă după lansarea unei scene BangBros în care poartă un hijab în timpul unei trio cu Sean Lawless și Julianna Vega. Anterior a lucrat la un restaurant de tip fast-food. A servit ca comentator sportiv la emisiunea web Out of Bounds a Complex News din 2017 până în 2018.

Fapte Mia Khalifa

  1. Modelul și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce ea a oferit niște arome înfocate pentru cameră.
  2. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  3. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  4. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are peste 21 de milioane de adepți sub contul ei de Instagram, din octombrie 2020.
  6. Este un iubitor de animale de companie avid.
  7. A trecut la o carieră ca personalitate socială, model de cameră web și comentator sportiv.
  8. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  9. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  10. Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de viață bazate pe web și influențatori media din industria media americană.
  11. De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.
  12. A primit amenințări cu moartea online după ce s-a clasat pe locul 1 în industria adulților.
  13. După trei luni lucrând ca actor de film pentru adulți, Khalifa a lucrat la Miami ca paralegal și contabil.
  14. Ea conduce un canal YouTube, transmisiuni live pe Twitch; și realizat ca model de cameră web; vinde fotografii, mărfuri și acces la conținut exclusiv pe site-ul membru Patreon; și a vândut fotografii și videoclipuri explicite pe site-ul de socializare Findrow.
  15. Ea și Gilbert Arenas au găzduit Out of Bounds, un spectacol sportiv zilnic pe canalul YouTube al Complex News, din octombrie 2017 până în februarie 2018.
  16. Khalifa a fost anunțat să co-găzduiască SportsBall alături de Tyler Coe, al doilea sezon al acestuia având premiera pe 16 iulie 2018, exclusiv pe RoosterTeeth.
  17. Ea a avut o apariție ca invitată în spectacolul Hulu Ramy, în mai 2020.
  18. Khalifa are un tatuaj al liniei de deschidere a Imnului Național Libanez.
  19. Ea este un fan al fotbalului Florida State.
  20. În ianuarie 2015, Khalifa a semnat un contract pe termen lung cu compania-mamă a lui Bang Bros, WGCZ Holding.

Citește și: Mia Malkova (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found