Dylan Efron (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Dylan Efron este o vedetă americană Instagram și platforme de socializare. Este mai bine recunoscut ca fiind fratele mai mic al fostei vedete Disney devenit star de film Zac Efron. Este un entuziast în aer liber, pescuitul cu muște fiind unul dintre hobby-urile sale preferate. Pe lângă acesta, are un fan imens care urmărește acest cont Instagram. Din august 2020, el are mii de adepți sub contul său de Instagram. Contul său de Instagram este plin de imaginile sale fierbinți, fierbinți și seducătoare. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, cariera, valoarea netă, familia și multe altele despre Dylan Efron.

Dylan Efron Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Dylan Efron? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau altfel 1,77 m sau 177 cm. Cântărește în jur de 66 kg sau 145 lbs. Statisticile sale corporale sunt de 42-32-37 inch. El este și un ciudat de fitness. Dimensiunea bicepsului său este de 21 inci. Are păr și ochi căprui închis.

Dylan EfronWiki / Bio
Nume realDylan Efron
PoreclăDylan
Faimos caInstagram Star, Social Media Star
Vârstă28 de ani
Zi de nastere6 februarie 1992
Locul naşteriiCalifornia
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 10 in (1,77 m)
Greutate66 Kg (145 lbs)
Statistici ale corpului42-32-37 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 800.000 USD

Dylan Efron Bio, Age & Family

Câți ani are Dylan Efron? Ziua lui de naștere cade pe 6 februarie 1992. În prezent, are 28 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public. În timp ce, tatăl său lucra ca inginer pentru o centrală electrică, unde mama sa lucra ca secretară. Are și frați. În ceea ce privește educația, este absolvent de liceu.

Dylan Efron Prietena

Cine este actuala iubită a lui Dylan Efron? El nu a dat nicio idee despre viața sa romantică. În prezent, este singur și nu se întâlnește cu nimeni. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Dylan Efron Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Dylan Efron? A devenit membru al consiliului de administrație al Festivalului de Film Mammoth. A început să concureze în curse în 2013. Fratele său a jucat alături de Seth Rogen în filmul Neighbours. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 800.000 USD (USD). De asemenea, își desfășoară propria linie de mărfuri, unde își vinde propria linie de produse interesante, care este disponibilă într-o gamă accesibilă.

Fapte despre Dylan Efron

  • El este activ pe platformele de socializare.
  • El are 500 de adepți K + sub contul său Instagram din august 2020.
  • Al său este un avid per iubit.
  • Iubește timpul de viteză cu prietenii și familia.
  • Negrul este culoarea lui preferată.
  • A început să manifeste interes pentru actorie încă de la o vârstă fragedă și a participat la drama școlară.
  • Are un profund interes în istoria antică, în special în legătură cu cea din Egipt, Grecia și Roma antică.

Citește și: Dominic DeAngelis (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found