Biografie compensată, Wiki, valoare netă, înălțime, greutate, soț, familie, fapte

Numele real offset este Kiari Kendrell Cephus. El este mai bine cunoscut profesional sub numele de Offset. Este un rapper și compozitor american. Este membru al trio-ului de muzică hip hop și trap Migos, alături de vărul său Quavo și vărul său, odată îndepărtat Takeoff. De asemenea, este investitor în organizația Esports FaZe Clan. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre el.

Înălțime și greutate compensate

Cât de înaltă este Offset? Are o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,74 m sau 174 cm. Măsurătorile corpului său sunt de 44-32-38 țoli. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness.

Offset Wiki

DecalajWiki / Bio
Nume realKiari Kendrell Cephus
PoreclăDecalaj
Faimos caCântăreaţă
Vârstă28 de ani
Zi de nastere14 decembrie 1991
Locul naşteriiLawrenceville, GA
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,74 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-38 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
SoțulCardi B
CopiiFiul: Jordan și Kody

Fiica: Kalea Marie

Valoarea netăAproximativ 700.000 USD

Offset Bio, Age & Family

Câți ani are Offset? Ziua lui de naștere cade pe 14 decembrie 1991. În prezent, are 28 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Lawrenceville, GA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Vărul său este un membru al grupului Migos, Quavious Marshall, AKA Quavo. Quavo este unchiul celui de-al treilea membru al Migos, Kirshnik Ball, AKA Takeoff.

Valoarea netă compensată

Care este valoarea netă a Offset-ului? S-a alăturat celorlalți colegi de grup din 2009 pentru a forma trio-ul sub numele de Polo Club înainte de a-l schimba în Migos un an mai târziu. Migos a lansat o bandă mixată intitulată Fără etichetă în 2012. În 2019, a semnat un acord de streaming cu platforma Caffeine, anunțând că va găzdui două serii de streaming pe platformă. A fost prezentat ca membru al Migos pe piesa Rayven Justice „Slide Thru”. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 23 de milioane de dolari (USD).

Citește și: Mulatto (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Carieră, Fapte

Soț compensat

Cine este soția lui Offset? În 2017 s-a căsătorit cu rapperul Cardi B. S-au despărțit pentru scurt timp în 2018. Au avut o fiică pe nume Kulture în iulie 2018. Are doi fii pe nume, Jordan și Kody, și o fiică, Kalea Marie dintr-o relație anterioară.

Fapte compensate

  1. Migos a câștigat inițial recunoașterea după lansarea single-ului lor „Versace” din 2013.
  2. Cardi B și Offset s-au căsătorit în privat pe 20 septembrie 2017.
  3. Pe 5 decembrie 2018, Cardi B a anunțat pe Instagram că ea și Offset s-au despărțit. Acest lucru se întâmplă după ce Offset ar fi înșelat pe Cardi și i s-a eliberat caseta sexuală.
  4. Ulterior s-au împăcat.
  5. Pe 17 martie 2016, Offset a fost arestat pentru conducere cu permis suspendat.
  6. De asemenea, s-a confruntat cu o acuzație de delict penal pentru deținerea a trei arme de mână și deținerea de droguri dintr-o arestare anterioară din iulie 2018.
  7. De asemenea, este investitor în organizația Esports FaZe Clan.
  8. În 2016, Offset a apărut într-un episod din seria Atlanta a lui Donald Glover.

În concluzie

Cunoscut profesional ca Offset, este un rapper și compozitor american. Este membru al trio-ului de muzică hip hop și trap Migos, alături de vărul său Quavo și vărul său, odată îndepărtat Takeoff. De asemenea, este investitor în organizația Esports FaZe Clan.

Citește și: Cardi B (Rapper) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found