Kimberly Anne Scott (Eminem fostă soție) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afacere, Soț, Valoare netă, Fapte

Kimberly Anne Scott este o personalitate renumită americană și mai bine cunoscută ca soția lui Eminem al cărui nume real este Marshall Bruce Mathers III. Duo-ul a avut o relație complicată, ceea ce a dus la separarea lor, nu o dată, ci de două ori. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, soțul, soția, întâlnirea, copiii, relația, măsurătorile, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Kimberly Anne Scott Age

Câți ani are Kimberly Anne Scott? Ziua ei de naștere cade pe 9 ianuarie 1975. Are 46 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Warren, Michigan, SUA.

Kimberly Anne Scott Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kimberly Anne Scott? Are o înălțime medie de 5 ft 8 inch. Este în formă și sănătoasă, cântărind în jur de 63 kg. Are ochi căprui închis, cu părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-37 țoli. Poartă o cupă de sutien de mărimea 33 B. Este și o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Citește și: Hilary Buckholz-Monrean (fosta soție Jason Mesnick) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Kimberly Anne Scott Wiki

Kimberly Anne ScottWiki / Bio
Nume realKimberly Anne Scott
PoreclăKimberly
Faimos caFosta soție a lui Eminem
Vârstă46 de ani
Zi de nastere9 ianuarie 1975
Locul naşteriiMichigan, SUA
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 63 kg (138 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulEminem (Divorțat)
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Kimberly Anne Scott Bio & Family

Numele tatălui și mamei lui Kimberly Anne Scott nu sunt cunoscute. Are și frați. Avea o soră geamănă numită Dawn Scott. În prezent locuiește în Detroit, Michigan.

Citește și: Yessica Kumala (Soția Josh Holloway) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Kimberly Anne Scott Soț și soție

Cine este soțul lui Kimberly Anne Scott? A fost căsătorită cu Eminem de două ori. Ea l-a întâlnit pe Eminem în liceu, în timp ce el stătea pe o masă, cu cămașa pe care o rapea „I'm Bad”, de LL Cool J. Kim și sora ei geamănă Dawn fugiseră de acasă; s-au mutat cu Eminem și mama sa la vârsta de 15 ani, iar el a început o relație continuă cu Kim în 1989.

Fiica lui Eminem și Kim, Hailie, s-a născut la 25 decembrie 1995. Cei doi s-au căsătorit în 1999 și au divorțat în 2001. Deși Eminem a spus Rolling Stone în 2002, „aș prefera să am un copil prin penis decât să mă căsătoresc din nou”, el și Kim s-a recăsătorit pentru scurt timp în ianuarie 2006. A cerut divorțul la începutul lunii aprilie, acceptând custodia comună a lui Hailie.

Eminem mai are custodia Alaina, cumnata sa, fiica Dawn, și a lui Whitney, fiica lui Kim dintr-o altă relație.

La începutul anului 2010, Eminem a negat rapoartele tabloidului că el și Kim și-au reînnoit relația romantică; cu toate acestea, în aceeași declarație, reprezentantul său a confirmat, de asemenea, că întrețin acum o relație de prietenie. Avea custodia legală a fratelui său vitreg mai mic, Nathan.

Kimberly Anne Scott Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Kimberly Anne Scott? Ea aparține dintr-o familie bogată. Ea a estimat o valoare netă de 2 milioane de dolari. Fostul ei soț, Eminem, are o valoare netă de 100 de milioane de dolari.

Kimberly Anne Scott Fapte

  1. Hobby-urile Kimberly Anne Scott includ ascultarea de muzică, vizionarea de filme, cumpărături și călătorii.
  2. Actorii ei preferați sunt Johnny Depp și Jennifer Aniston.
  3. Ea este o avidă iubitoare de animale de companie.
  4. Ea a scris cartea, ‘Mami! Există un Snot Man Standing Lângă tine ”.
  5. Filmul de 8 mile lansat în 2002 a povestit adevărata poveste a creșterii lui Eminem de la sărăcie la un rapper de succes.

Citește și: Dallas Yocum (soția Mike Lindell) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found