Morgan Poole (Soția Eric Bledsoe) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Cine este Morgan Poole? Este iubita de mult timp și soția jucătorului NBA Eric Bledsoe. Este un jucător de baschet profesionist american pentru Milwaukee Bucks al Asociației Naționale de Baschet. Reglați biografia și explorați mai multe despre Morgan Poole aka Eric Bledsoe Wiki’s Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, copii, valoare netă și multe altele despre ea.

Morgan Poole Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Morgan Poole? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu.

Morgan Poole Age

Câți ani are Morgan Poole? Moartea ei exactă de naștere nu este cunoscută în domeniul public. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Statele Unite.

Morgan PooleWiki / Bio
Nume realMorgan Poole
PoreclăMorgan
Faimos caSoția celebrului jucător NBA

Eric Bledsoe

Vârstă24 de ani
Zi de nastere7 august 1995
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
CopiiFiul: Ethan și Emory

Fiica: Eriauna

Soț / SoțieEric Bledsoe
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Morgan Poole și Eric Bledsoe

Cine este soțul lui Morgan Poole? Este căsătorită cu jucătorul NBA Eric Bledsoe. Mai mult, Eric a cunoscut dragostea vieții sale, Morgan Poole, în timp ce studia la liceul Parker din Alabama. De când s-au reunit pentru prima dată, au rămas o unitate puternică, iar Poole a rămas cu Bledsoe de-a lungul călătoriilor sale în NBA. După aterizarea în LA, Bledsoe a fost schimbat cu Phoenix în 2013 înainte de a se muta la Milwaukee, unde excelează cu Bucks. La 1 iulie 2017, s-a căsătorit cu iubita de multă vreme Morgan Poole în orașul său natal, Birmingham, Alabama. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu trei copii pe nume Ethan & Emory și fiica Eriauna.

Valoarea netă a Morgan Poole

Care este valoarea netă a lui Morgan Poole? Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Morgan Poole

  1. Soțul ei a semnat cu Bucks o prelungire a contractului de patru ani și 70 de milioane de dolari.
  2. Și-a revenit în curte în deschiderea sezonului Suns, pe 26 octombrie împotriva Sacramento Kings.
  3. Bledsoe i-a propus lui Poole opt ani după ce au început să se întâlnească, iar în 2017, iubitorii de liceu au legat nodul.
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  6. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Citește și: Kelsey Henson (soția lui Hafþór Júlíus Björnsson) Bio, Wiki, vârstă, înălțime, soț, valoare netă, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found