Toni Mahfud (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Toni Mahfud este un model german, fotograf, vedetă Instagram și influențator de social media. El creează conținut care ar fi impresionant, chiar dacă nu ar face furori pe pista de îmbrăcăminte pentru bărbați Dolce & Gabbana sau nu va juca în noile reclame de pre-toamnă ale lui Hugo Boss. În afară de aceasta, postările sale includ adesea citate inspiraționale și recunoștință. El a acumulat peste 3,3 milioane de adepți sub contul său de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Toni Mahfud și multe altele despre el!

Toni Mahfud Înălțime și greutate

Cât de înalt este Toni Mahfud? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,72 m sau 172 cm. Cântărește în jur de 61 kg sau 131 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Toni Mahfud Age

Câți ani are Toni Mahfud? Ziua lui de naștere cade pe 2 decembrie 1994. Are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut la Hamburg, Germania. El deține naționalitatea germană și aparține etniei mixte.

Toni MahfudWiki / Bio
Nume realToni Mahfud
PoreclăToni
Faimos caModel, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere2 decembrie 1994
Locul naşteriiHamburg, Germania
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitatelimba germana
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,72 m)
Greutateaproximativ 61 kg (131 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-29-32 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Toni Mahfud Prietena

Cine este iubita lui Toni Mahfud? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Mai mult decât atât, istoria sa de întâlniri anterioare nu este nici ea cunoscută.

Toni Mahfud Net Worth

Care este valoarea netă a lui Toni Mahfud? Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari. Din punct de vedere al marketingului, unul dintre cele mai atrăgătoare aspecte ale YouTube este acela că permite modelelor să își prezinte pe deplin talentele dincolo de modă.

Citește și: iiiamdess (Instagram Star) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Afaceri, Întâlniri, Valoare netă, Fapte

Familia Toni Mahfud

Numele tatălui și al mamei lui Toni Mahfud nu sunt cunoscute. Este din Hamburg, Germania. Are și frați. Are un frate. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Toni Mahfud Fapte

  1. Toni Mahfud a creat un canal YouTube pentru a-și arăta arta, incluzând desene rapide de Maleficent și Channing Tatum, precum și un videoclip de pictură rapidă.
  2. A apărut pe covorul roșu pentru marca Tommy Hilfiger.
  3. El a început să-și posteze conținutul online în 2011.
  4. Are peste 1 milion de aprecieri pe Facebook.
  5. Este un pasionat iubitor de animale de companie.

Citește și: Kendra Bailey (Instagram Star) Vârstă, biografie, înălțime, greutate, măsurători corporale, prieten, valoare netă, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found