Membrii grupului One Direction Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Prietena, Familie, Valoare netă, Date

One Direction este o formație de băieți pop englezo-irlandezi formată la Londra, Anglia în 2010. Grupul este format din Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson. În plus, în 2015, fostul membru Zayn Malik a plecat din grup. One Direction a devenit prima trupă din istoria Billboard 200 din SUA. Billboard a fost desemnat One Direction Artist of the Year, în 2014. Acordați biografia membrilor trupei și aflați despre vârsta, înălțimea, greutatea și faptele vieții lor.

Niall Horan Bio

Niall Horan este un cântăreț american care a devenit cunoscut ca membru al trupei de băieți britanico-irlandezi One Direction. Înainte de aceasta, a audiat, de asemenea, ca concurent solo pentru concursul de cântat britanic The X Factor. Singurele sale „This Town” și „Slow Hands” de pe albumul său de debut Flicker (2017) au ajuns în top 20 în mai multe țări. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, cariera, valoarea netă a lui Niall Horan și multe alte fapte despre el.

Liam Payne Bio

Liam Payne este un cântăreț american din celebra trupă One Direction. În 2008, a debutat ca cântăreț când a făcut o audiție pentru seria de televiziune britanică X-Factor. Este un cântăreț de muzică pop și R&B care explorează alte genuri precum electronica. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, viața personală, prietena, copiii, familia, valoarea netă a Liam Payne și multe alte fapte despre el.

Louis Tomlinson Bio

Louis Tomlinson este un cântăreț și compozitor american. Este membru al popularei trupe britanice-irlandeze One Direction. Trupa este atât de populară și a câștigat trei premii Teen Choice în 2012 și apoi încă opt în 2014. I s-au alăturat inițial în One Direction Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik și Niall Horan. A devenit judecător la The X Factor (Marea Britanie), același spectacol prin care s-a format inițial One Direction. în 2018. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, cariera, valoarea netă, prietena și multe alte fapte despre el.

Harry Styles Bio

Harry Styles este un cântăreț, compozitor și actor american. El a ajuns la proeminență ca membru al grupului pop britanic, One Direction. Cântă alături de Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik și Niall Horan. Mai târziu, a lansat o carieră solo și a lansat primul său single „Sign of the Times” în aprilie 2017, care a ocupat topul UK Singles Chart, a ajuns pe locul patru în SUA Billboard Hot 100 și a fost numit „Song of the Year” de către Rolling Stone. În afară de aceasta, el este foarte popular pe platformele de socializare. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram. El își conduce propriul canal YouTube, unde are milioane de abonați. Reglați-vă biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, cariera, valoarea netă, prietena și multe alte fapte despre el.

Zayn Malik Bio

Zayn Malik este un fost membru al One Direction, un cântăreț și compozitor englez. A părăsit trupa în martie 2015, după ce s-a luptat cu stresul și și-a lansat albumul de debut Mind of Mine, cu single-ul „Pillowtalk”, în martie 2016. A devenit primul artist britanic de sex masculin care a debutat la numărul unu atât în ​​Marea Britanie, cât și în SUA, cu single-ul și albumul său de debut. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, cariera, valoarea netă, prietena și multe alte fapte despre el.

Fapte despre direcția trupei One

  • În 2014, turneul lor Where We Are a devenit cel mai mare concert al trupei One Direction.
  • În 2013, grupul a câștigat Premiul Billboard Music pentru Top New Artist și a câștigat aproape 200 de premii.
  • Trupa a fost deseori numită 1d.
  • În 2015 și 2016, Forbes i-a clasat drept a patra vedetă cu cel mai mare câștig din lume.
  • Membrii trupei One Direction, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson, au făcut audiții ca candidați solo pentru a șaptea serie a competiției britanice de cântare televizată The X Factor, în 2010.
  • Toți membrii trupei sunt activi pe platformele de socializare și au milioane de adepți acolo, fiecare dintre ei.
  • În 2020, formația a sărbătorit a zecea aniversare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found