Oscar Maximilian Jackman (Fiul lui Hugh Jackman) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Mamă, Tată, Fapte

Cine este Oscar Maximilian Jackman? Este un celebru copil vedetă. Este cel mai bine recunoscut ca fiul popularilor Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness. Tatăl său Hugh este un actor, cântăreț și producător australian. Este cunoscut mai ales pentru rolul lui Wolverine / James Howlett / Logan din seria de filme X-Men. Mai mult, mama sa este și actriță și producătoare australiană. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, mama, tatăl, valoarea netă, prietena lui Oscar Maximilian Jackman și multe altele despre el.

Oscar Maximilian Jackman Varsta

Câți ani are Oscar Maximilian Jackman? Ziua lui de naștere cade pe 15 mai 2000. În prezent, are 20 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în Australia. El deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte.

Oscar Maximilian Jackman Înălțime și greutate

Cât de înalt este Oscar Maximilian Jackman? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și are părul cret și cret. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Oscar Maximilian JackmanWiki / Bio
Nume realOscar Maximilian Jackman
PoreclăOscar
Faimos caFiul lui Hugh Jackman și

Deborra-Lee Furness

Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere15 mai 2000
Locul naşteriiAustralia
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateaustralian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaSingur
TatăHugh Jackman
MamăDeborra-Lee Furness
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 23 milioane USD (USD)

Oscar Maximilian Jackman Mama și tatăl

Cine este mama și tatăl lui Oscar Maximilian Jackman? A fost adoptat după părinții săi Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness. Are și frați. Sora lui se numește Ava. Oscar Maximilian Jackman aparține rasei mixte. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Oscar Maximilian Jackman Net Worth

Care este valoarea netă a lui Oscar Maximilian Jackman? La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată peste Oscar Maximilian Jackman. Mai mult, veniturile tatălui și ale mamei sale sunt estimate la peste 23 de milioane de dolari (USD).

Oscar Maximilian Jackman Prietena

Cine este iubita lui Oscar Maximilian Jackman? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Fapte despre Oscar Maximilian Jackman

  1. Mama sa, după ce a suferit două avorturi spontane, a adoptat doi copii cu Jackman, un fiu născut în 2000 și o fiică născută în 2005.
  2. Hugh Jackman, în vârstă de 51 de ani, și Deborra-Lee Furness, în vârstă de 64 de ani, sunt una dintre cele mai de succes cupluri din lista A din Australia, atât personal cât și profesional.
  3. Acum sunt părinții mândri ai fiicei de 15 ani, Ava Eliot Jackman, și a fiului de 20 de ani, Oscar Maximilian Jackman.
  4. Oscar Maximilian Jackman nu este activ pe platformele de socializare.
  5. Oscar Maximilian Jackman, acum în vârstă de 20 de ani, s-a alăturat clanului Jackman după nașterea sa în California, în mai 2000.

Citește și: Benjamin Keough Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Carieră, Familie, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found