Mariah Amato (Dansatoare) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Fapte

Mariah Amato este o dansatoare americană și o personalitate socială. Ea este bine cunoscută pentru personalitatea socială din ultimii doi ani. A avut oferte de marcă de la mai multe companii și a realizat un videoclip Dance cu Liza Koshy. Mariah face parte din The Vlog Squad, un grup de YouTubers care apar în vlog-urile lui David Dobrik. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Mariah Amato.

Mariah Amato Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Mariah Amato? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 54 Kg sau 124 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Mariah Amato? Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Mariah Amato Age

Câți ani are Mariah Amato? Ziua ei de naștere cade pe 27 august 1994. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut la New York. Numele tatălui ei nu este cunoscut. Mai mult, numele mamei ei este Tina. Mariah are și frați. Are o soră pe nume Frances și frați pe nume John și Nick. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Nicolette Durazzo (Dansatoare) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Mariah Amato Wikipedia

Mariah AmatoWiki / Bio
Nume realMariah Amato
PoreclăMariah
Faimos caDansator
Vârstă26 de ani
Zi de nastere27 august 1994
Locul naşteriiNew York
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 54 Kg (124 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-39 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 20 K USD (USD)

Iubitul Mariah Amato

Cine este iubitul lui Mariah Amato? Dansatoarea fierbinte și superbă Mariah Amato este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea s-a întâlnit anterior cu Heath Hussar.

Citește și: Kaylyn Slevin (Dansatoare) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mariah Amato Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Mariah Amato? Mariah a fost prezentată în două dintre melodiile lui Scotty Sires, Loney Christmas. de asemenea, editează toate videoclipurile lui Heath și face apariții în ele în același timp. Valoarea sa netă este estimată la peste 20 K USD (USD).

Mariah Amato Fapte

  1. Mariah Amato a apărut și ca dansatoare în videoclipurile FUNKIN FUN, american love and kickback.
  2. De asemenea, a postat videoclipuri de cântat în care cânta coperți.
  3. Ea învață dansul și Acro pentru o viață.
  4. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. Ea a postat rutine de dans coregrafiate pe YouTube.
  6. Încă de 3 ani, ea dansa.

Citește și: Naser Al Azzeh (Dansator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date despre carieră