Candace Parker Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

candace parker este un jucător profesionist de baschet american pentru Los Angeles Sparks of the Women's’s National Basketball Association. A fost selectată pentru șase echipe all-WNBA și cinci echipe de stele și a fost primul jucător care a câștigat Rookie of the Year și WNBA Most Valuable Player Award în același sezon. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, cariera, valoarea netă și multe alte fapte despre ea.

Candace Parker Bio, Age & Family

Câți ani are Candace Parker? Ziua ei de naștere este pe 19 aprilie 1986. Are 34 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Mama ei se numește Sara și tatăl pe nume Larry Parker în St. Louis, Missouri. Are și frați. Are doi frați mai mari: fostul jucător de baschet NBA Anthony Parker și Marcus Parker, care este medic. Familia Parker era, de asemenea, uriași fani ai Chicago Bulls. În ceea ce privește calificările sale educaționale, a urmat cursurile liceului central Naperville din Naperville, Illinois în 2004.

Candace Parker Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Candace Parker? Ea stă pe o înălțime de 6 ft 4 în înălțime. Cântărește în jur de 79 kg sau 175 lbs. Statisticile ei sunt de 34-26-35 de centimetri. Poartă o cană de sutien de 33 C. În plus, este și o ciudată de fitness. Familia ei a iubit baschetul și a început să joace de la o vârstă fragedă.

Soțul Candace Parker

Cine este soțul lui Candace Parker? Parker s-a căsătorit cu Shelden Williams, care a jucat baschet la facultate la Universitatea Duke și a jucat și în NBA. Are o fiică pe nume Lailaa Nicole Williams. Mai târziu, cuplul divorțează. În noiembrie 2016, cuplul s-a despărțit după opt ani de căsătorie, când Williams a cerut divorțul, invocând „diferențe ireconciliabile”. Trăiau separat de trei luni înainte de divorț. TMZ a raportat în aprilie 2018 că fostul cuplu și-a vândut casa și a împărțit profiturile din vânzare și că Parker a fost de acord cu o plată unică de 400.000 de dolari, spre deosebire de sprijinul continuu acordat soției pentru Williams la finalizarea divorțului, precum și acordul reciproc asupra custodiei legale și fizice comune a fiicei lor, fără ca niciunul dintre părinți să primească de la celălalt plăți de întreținere pentru copii.

Candace ParkerWiki / Bio
Nume realCandace Parker
PoreclăCandace
Faimos caJucător de baschet
Vârstă34 de ani
Zi de nastere19 aprilie 1986
Locul naşteriiSt. Louis, MO
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime1,93 m (6 ft 4 in)
Greutate79 Kg (175 lbs)
Statistici ale corpului34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
SoțShelden William
FiicăLailaa Nicole Williams
Valoarea netăAproximativ 10 milioane USD

Candace Parker Carieră și valoare netă

Cronologia carierei: A numit-o pe Parker pe lista celor mai frumoși oameni din lume din lume, după Oameni. Din 2010 până în 2015, Parker a jucat pentru UMMC Ekaterinburg din Liga Rusă. Parker a semnat cu Xinjiang Magic Deer din Liga chineză pentru extrasezonul WNBA 2017-18. Cât costă valoarea netă a lui Candace Parker? În 2013, împreună cu soțul ei a cumpărat o casă de 7.000 de metri pătrați în Encino, Los Angeles, pentru 3,56 milioane de dolari. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 10 milioane de dolari, ca în 2020. Ea a semnat acorduri de aprobare pe termen lung și cu Adidas și Gatorade.

Fapte despre Candace Parker

  • Parker a crescut adorând Chicago Bulls și a fost un fan al lui Michael Jordan.
  • Jucătorul ei favorit din toate timpurile este Ron Harper.
  • De asemenea, servește ca analist de studio pentru acoperirea turneelor ​​masculine CBS Sports NCAA și NBA pe TNT.
  • Are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram.
  • Ea a făcut istorie cu o linie statistică de 21 de puncte, 10 pase decisive, 9 recuperări, 4 furturi și 2 blocuri într-o victorie de 77-75 în timpul prelungirii împotriva furtunii din Seattle, făcând-o primul jucător din istoria WNBA care a atins o astfel de linie statistică.
  • Ea a compilat un record de 100 de victorii și 10 pierderi și a făcut în medie 19,4 puncte, 8,8 recuperări, 2,6 pase decisive, 1,9 furturi și 2,4 blocuri pe meci.
  • Parker joacă în principal poziția de atac. La facultate, ea a fost inclusă în lista din Tennessee ca atacantă, centru și pază.
  • Parker a fost prima femeie care a scufundat într-un joc de turneu NCAA și prima femeie care a scufundat de două ori într-un joc de colegiu.
  • Pe 19 martie 2006, ea a stabilit ambele etape în calitate de boboc roșcat.
  • Parker a devenit al doilea jucător care a intrat într-un joc WNBA pe 22 iunie 2008.
  • Biografia ei pe Instagram spune: „Cui îi este dat mult, se așteaptă mult”.

Citește și: Dwayne Johnson (The Rock) Net Worth 2020, Soție, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found