Enrica Cenzatti (Soția Andrea Bocelli) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Enrica Cenzatti este o personalitate renumită italiană. Este mai bine cunoscută ca soția lui Andrea Bocelli. Este tenor de operă italian și multi-instrumentist. El a fost diagnosticat cu glaucom congenital la 5 luni și a devenit complet orb la vârsta de 12 ani, în urma unui accident de fotbal. Din 1982, a înregistrat 15 albume de studio solo, atât de muzică pop, cât și de muzică clasică. De asemenea, a vândut peste 90 de milioane de discuri în întreaga lume. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, soțul, copiii, cariera și multe altele despre Enrica Cenzatti!

Enrica Cenzatti Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Enrica Cenzatti? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Enrica Cenzatti? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Enrica Cenzatti Age

Câți ani are Enrica Cenzatti? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Enrica Cenzatti Soț

Cine este soțul Enrica Cenzatti? Este căsătorită cu Andrea Bocelli. S-au căsătorit la 27 iunie 1992. Primul lor copil, fiul său Amos, s-a născut la 22 februarie 1995. Al doilea fiu, Matteo, s-a născut la 8 octombrie 1997. Cuplul s-a separat în 2002.

Citește și: Dixie Brubaker (fosta soție Dinesh D'Souza) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Enrica Cenzatti Wiki

Enrica CenzattiWiki / Bio
Nume realEnrica Cenzatti
PoreclăEnrica
Faimos caSoția lui Andrea Bocelli
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiAmos, Matteo
Soț / SoțieAndrea Bocelli (Divorțată)
Valoarea netăaproximativ 23 milioane USD (USD)

Enrica Cenzatti Net Worth

Cât costă valoarea netă a Enrica Cenzatti? Ea aparține dintr-o familie bogată. Valoarea netă a soțului ei este estimată la peste 23 de milioane de dolari (USD).

Citește și: Paula Throckmorton (Soția Zakaria Fareed) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Familia Enrica Cenzatti

Numele tatălui și al mamei Enrica Cenzatti nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Enrica Cenzatti Fapte

  1. Cenzatti nu a fost niciodată deranjat de faptul că Andrea a fost orbă când s-a îndrăgostit de vocea lui.
  2. Primul ei soț, Bocelli, era cu 12 ani mai tânăr.
  3. Cenzatti a ales să locuiască în Forte Dei Marmi, o stațiune din Italia care se află lângă casa fostului său soț.
  4. Nu este activă pe platformele de socializare.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Julie Lauren Curtis (fosta soție a lui Trace Adkins) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found