Cecily Strong (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători, Valoare netă, Familie, Fapte

Cecily Strong este o actriță și comediană americană. Ea este bine cunoscută ca membru al distribuției Saturday Night Live din 2012. Alte roluri includ filmul Ghostbusters și lucrarea vocală la The Awesomes. A cântat în mod regulat la The Second City și la iO Chicago. Mai mult, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Cecily Înălțime și greutate puternică

Cât de înaltă este Cecily Strong? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Cecily Strong Bio, Age & Family

Câți ani are Cecily Strong? Ziua ei de naștere cade pe 8 februarie 1984. Are 36 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Springfield, IL. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A urmat Oak Park și River Forest High School până la anul doi, când a fost expulzată pentru că a adus oală la școală.

Cecily Strong Body Masurări

Măsurători ale corpului Cecily Strong: Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Citește și: Alexa PenaVega (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soț, Copii, Valoare netă, Familie, Fapte

Cecily StrongWiki / Bio
Nume realCecily Legler Strong
PoreclăCecily Strong
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă36 de ani
Zi de nastere8 februarie 1984
Locul naşteriiSpringfield, IL
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Cecily Strong Boyfriend

Cine este iubitul lui Cecily Strong? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Cecily Strong Net Worth

Care este valoarea netă a lui Cecily Strong? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Emma Roberts (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Bebeluș, Vârstă, Iubit, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cecily Strong Career

Strong a jucat în mod regulat la The Second City și la iO Chicago. Performant puternic pe o navă de croazieră cu alți membri din Second City timp de patru luni. A apărut la Chicago Sketch Fest, Chicago Just for Laughs, New York Sketchfest, Edinburgh Fringe Festival, Goodman Theatre, Bailiwick Theatre, Mercury Theatre și alături de trupa de improvizație exclusiv feminină Virgin Daiquiri.

Fapte Cecily Strong

 1. trong a debutat ca jucător prezent în Saturday Night Live pe 15 septembrie 2012.
 2. În 2020, Strong a fost nominalizată la primul său premiu Emmy pentru actrița în rol secundar remarcabil într-o serie de comedie pentru munca ei în spectacol.
 3. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
 4. Este un iubitor de animale de companie avid.
 5. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 6. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 7. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 8. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
 9. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 10. Ea este singură în aceste momente.
 11. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 12. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 13. Albastrul este culoarea ei preferată.
 14. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
 15. Toate seriile de imagini împărtășite de Janice Griffith se arată în aceleași ținute cu ușoare diferențe în ipostaze.

Citește și: Melody Anderson (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date