Kerri Browitt Caviezel (Soția lui Jim Caviezel) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Kerri este mai bine cunoscut ca soția lui Jim Caviezel, un actor cunoscut pentru rolul său de Iisus Hristos în filmul Pasiunea pentru Hristos. Kerri este o femeie britanică care a devenit o față cunoscută în America și Marea Britanie după ce sa căsătorit cu Jim Caviezel. Kerri se află în cea mai mare parte în culise, în timp ce soțul ei merge pe marile ecrane pentru a încânta iubitorii de filme. În afară de aceasta, ea a reușit să își construiască o carieră ca profesor într-o universitate și s-a descurcat bine pentru ea. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, valoarea netă a lui Kerri Browitt Caviezel și multe altele despre ea.

Kerri Browitt Caviezel Age

Câți ani are Kerri Browitt Caviezel? Ziua ei de naștere cade pe 26 septembrie 1968. În prezent, are 50 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Mount Vernon, Washington.

Kerri Browitt Caviezel Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kerri Browitt Caviezel? Ea stă pe o înălțime bună de 5 picioare 9 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 60 kg sau 132 lbs. Are o dimensiune a corpului de 34-25-34 inch. Poartă un sutien de 32 B. Are părul brun-închis și are culoarea ochiului alun. Poartă un pantof de mărimea 6 UK.

Kerri Browitt Caviezel Wiki / Bio

Wiki / Bio
Nume realKerri Browitt Caviezel
PoreclăKerri
Data de naștere26 septembrie 1968
Vârstă50 de ani (începând cu 2020)
ProfesieAntreprenor
Renumit pentruMai bine cunoscut sub numele de

soția lui Jim Caviezel

Locul naşteriiStatele Unite ale Americii
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Reședința curentăStatele Unite ale Americii
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieAlb caucazian
Semn zodiacalLeu
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn centimetri- 175 cm

În metri- 1,75 m

În metri inci- 5'9 "

GreutateÎn kilograme- 60 kg

În lire sterline- 132 lbs

Măsurători ale corpului

(piept talie solduri)

34-25-34 inch
Talie25 inci
Măsura șoldului34 inci
Marimea sutienului32 B
Mărimea pantofului6 (Marea Britanie)
Mărimea rochiei3 (SUA)
Corp lucratPotrivi
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiMaro inchis
TatuajeN / A
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Nici unul

Sora: Niciuna

Relații
Starea civilăCăsătorit
Întâlniri anterioareNecunoscut
IubituleSingur
Soț / SoțieJim Caviezel
Copii / CopilTrei copii adoptivi
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
ŞcoalăLiceu
Universitate colegiuNecunoscut
Favorite
Actor favoritDanila Kozlovsky
Actrita preferataSvetlana Khodchenkova
Culoare preferataalb
Mâncare favorităMâncare continentală
Loc preferatMiami
Hobby-uriCumpărături și călătorii
Sursa de venit
Valoarea netăAproximativ 1 milion USD (începând cu 2020)
Sponsori / Reclame Necunoscut
Link cont social media
Link-uri de socializareInstagram

Citește și: Corrine Brown (politician) Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, copii, soț, fapte

Kerri Browitt Caviezel Soț și copii

Cine este soțul lui Kerri Browitt Caviezel? Este căsătorită cu Jim Caviezel. Cuplul s-a întâlnit prima dată când era la o întâlnire oarbă. Întâlnirea oarbă a fost aranjată de fapt de sora lui Jim, numită Amy. Când Kerri și Jim s-au întâlnit pentru prima dată la întâlnirea oarbă, s-au interesat imediat unul de celălalt. Au continuat să discute pe larg despre ei înșiși și au aflat că împărtășesc unele interese comune. Cuplul a avut mai multe întâlniri, iar dragostea lor a crescut în acest proces, Kerri și Jim au legat în cele din urmă ca soț și soție pe 20 iulie 1996. Fiind catolici devotați, nunta lor a avut loc la Biserica Imaculată Concepție din Roslynn, Washington și a fost martor de familie și prieteni apropiați. Au trăit împreună de atunci. Nu au copii biologici, dar au trei copii adoptați.

Soțul lui Kerri Browitt, Jim Caviezel

Kerri Browitt Caviezel s-a născut la 26 septembrie 1968, la Mount Vernon, Washington. Soțul lui Kerri, Jim Caviezel, a devenit faimos datorită personajului lui Isus Hristos pe care l-a interpretat în filmul intitulat „Pasiunea lui Hristos”. În plus, în 1998, și-a făcut prezența în filmul intitulat The Thin Red Line. Mai mult decât atât, în 2002, a apărut în film sub numele de The Count of Monte Cristo. Mai mult, a început un spectacol numit Persoană de interes. A participat la Frecvență ca detectiv John Sullivan eliberat în 2000.

În plus, în 2001, a contribuit la Angel Eyes ca Catch în timp ce a apărut ca Jim McCormick în Madison. Ulterior, și-a făcut prezența în Bobby Jones: Stroke of Genius ca Bobby Jones în 2004. Apoi, în 2006, a apărut în Déjà Vu jucând rolul lui Carroll Oerstadt.

Citește și: Hallie Gnatovich (Soția lui Josh Gates) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Kerri Browitt Caviezel Carieră

Cronologia carierei: Kerri Browitt Caviezel a continuat să participe la Western Washington University. Kerri s-a alăturat echipei de baschet feminin din universitate numită Vikingii WWU și a făcut mari exploatări cu ei. De fapt, a stabilit recorduri ca jucătoare de baschet la facultate. De fapt, ea și doar un alt Viking au fost singurii care au finalizat o carieră printre primii 10 lideri ai WWU în puncte, recuperări, asistențe, furturi și lovituri blocate.

A devenit faimoasă în campus și a co-căpitanat echipa vikingilor din 1988-89, care a uimit fanii și a terminat 30-5, devenind prima și singura echipă de cercuri feminine cu 30 de victorii din istoria școlii. Kerri a fost atât de influentă în echipă încât i-a propulsat să câștige titlurile din playoff-urile District 1 și B-District I. De asemenea, a ajuns în sferturile de finală ale Turneului Național NAIA din același an.

Este de remarcat faptul că, de-a lungul carierei sale de baschet, Kerri Browitt a început toate jocurile, cu excepția a patru, și nu a ratat niciodată un concurs. Abilitățile ei au fost foarte excepționale și s-a remarcat atât de mult în echipă încât a fost numită de nouă ori pe lista președintelui școlii și a devenit, de asemenea, național-sportiv NAIA. Pentru contribuția ei imensă la echipa de baschet a universității, a fost introdusă în sala de renume a atletismului WWU în februarie 2015.

Kerri Browitt Caviezelitt Net Worth

Care este valoarea netă a Kerri Browitt Caviezel? Nu este o personalitate de spectacol, ci doar o soție frumoasă pentru Jim Caviezel. Singurul motiv al popularității sale este relația ei de lungă durată și minunată cu cunoscutul artist

Fapte despre Kerri Browitt

  1. Kerri Browitt Caviezel trăiește acum o viață liniștită ca profesor de liceu și este respectată pentru simplitatea ei.
  2. De asemenea, este flautistă și se dedică păstrării acasă.
  3. Îi place să citească cărți non-fictive și să privească documentare.
  4. Negrul este culoarea ei preferată.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.
  6. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  7. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  8. Nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Paris Hilton (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte