Naomi Osaka (Tenis) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Naomi Osaka este o jucătoare de tenis profesionistă japoneză. Osaka a fost clasată pe locul 1 de către Asociația de tenis feminin și este primul jucător asiatic care deține clasamentul de top la simplu. Ea s-a ridicat la stele pentru prima ei victorie de Grand Slam după ce a învins-o pe Serena Williams în Campionatul US Open din 2018. De asemenea, a câștigat Australian Open din 2019 și US Open din 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Naomi Osaka.

Naomi Osaka Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Naomi Osaka? Ea se află la o înălțime de 5 ft 11 în înălțime sau altfel 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi și păr negri frumoși.

Naomi Osaka Age

Câți ani are Naomi Osaka? Ziua ei de naștere cade pe 16 octombrie 1997. În prezent, are 23 de ani. Ea deține naționalitatea japoneză și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Osaka, Japonia.

Naomi OsakaWiki / Bio
Nume realNaomi Osaka
PoreclăNaomi
Faimos caJucator de tenis
Vârstă23 de ani
Zi de nastere16 octombrie 1997
Locul naşteriiOsaka, Japonia
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitatejaponez
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 11 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleCordae (Rapper)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 40 milioane USD (USD)

Iubitul Naomi Osaka

Cine este iubitul lui Naomi Osaka? Ea are o relație cu rapperul american Cordae. Cuplul se întâlnește din 2019. Mai mult decât atât, nu a oferit nicio idee despre istoricul ei anterior de întâlniri.

Naomi Osaka Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Naomi Osaka? A câștigat turneul expozițional Rising Stars Invitational la finala WTA 2015. S-a înscris la Asociația de Tenis din Japonia și apoi a devenit profesionist în septembrie 2013. Valoarea sa netă este estimată la peste 40 de milioane de dolari (USD). A câștigat aproximativ 16 milioane de dolari doar în susțineri în 2019. A devenit cea mai bine plătită sportivă feminină din toate timpurile, după ce a câștigat 37,4 milioane de dolari în total, inclusiv 34 de milioane de dolari în susțineri. În ansamblu, a fost a 29-a sportivă cu cea mai bună plată în 2020 și a 8-a cu cea mai bine plătită atletă doar în avize.

Citește și: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Părinți, Carieră, Fapte

Familia Naomi Osaka

Mama lui Naomi Osaka este din Hokkaido, Japonia, tatăl ei este din Jacmel, Haiti. Are și frați. Are o soră mai mare pe nume Mari. De asemenea, este jucătoare de tenis profesionistă. Conform calificărilor sale educaționale, ea este bine educată.

Naomi Osaka Fapte

  1. Când Osaka avea trei ani, familia ei s-a mutat din Japonia în Valley Stream, New York, în Long Island, pentru a locui cu părinții tatălui ei.
  2. Nu a concurat niciodată pe circuitul ITF Junior.
  3. Osaka a început sezonul jucând trei turnee în Australia.
  4. Osaka este unul dintre cei mai comercializabili sportivi din lume.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  6. Ea susține mai multe produse precum companii japoneze, printre care producătorul de tăiței Nissin Foods, producătorul de produse cosmetice Shiseido, postul de radiodifuziune Wowow și compania aeriană All Nippon Airways.

Citește și: Michael Jordan (jucător de baschet) Valoare netă 2020, Soț / soție, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Statistici corporale, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found