Romeo Lacoste (Artist de tatuaje) Wiki, Vârstă, Bio, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Romeo Lacoste (născut la 19 ianuarie 1989) este un cunoscut canadian-american Social Media Star și Reality TV Personality. El a crescut este faimă după ce a apărut în reality show-ul „Cea mai bună cerneală” sezonul 3. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare. Link în bio.

Tatuaje Romeo Lacoste

Este un mare fan al tatuajelor. De fapt, canalul său de YouTube despre citire este „Sunt un artist de tatuaje și Youtuber cu sediul în LA. Am tatuat vedete de la Justin Bieber și Ariana Grande la vedete de pe YouTube, cum ar fi Dolan Twins, Jack și Jack, Kian și JC, Pentatonix și multe altele. Am fost concurent în sezonul 3 Best Ink, difuzat în întreaga lume și am participat la mai multe reviste internaționale! ”

În afară de aceasta, el conduce și propriul său site de tatuaje, acolo scrie că legenda lui este „pentru a fi tatuat de mine, vă rugăm să rezervați o întâlnire pe site-ul meu! www.RomeoLacoste.com ”.

Carieră și valoare netă

În 2015, artista în vârstă de 31 de ani a participat la concurs în spectacol. Seria a fost difuzată pe Oxygen în SUA, precum și pe multe canale diferite din întreaga lume. În prezent, Romeo deține și operează magazinul numit „The California Dream Tattoo”. În cariera sa, a creat multe tatuaje pentru celebrități precum Justin Bieber, Ariana Grande, Slim Jxmmi, Mike Posner, Swae Lee, Janel Parish, DJ Mustard și multe altele.

Recent, Lacoste a făcut tatuajul feței lui Harry Styles pe obrazul lui Kelsy Karter. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare. A strâns peste milioane de adepți acolo. Mai mult, Lacoste este popular pentru videoclipurile sale despre tatuaje „out of the box”. În afară de aceasta, și-a crescut faima pentru videoclipuri provocatoare precum „Jocul durerii tatuajelor” și „Ruleta tatuajelor”.

Citește și: Devin Hayes (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Câteva vedete sunt cunoscute a fi destul de secrete nu numai cu viața lor personală, ci și cu valoarea lor netă. O astfel de stea este Romeo Lacoste. Cu toate acestea, este greu de estimat a lui valoarea netă. Un lucru, totuși, asupra căruia putem fi de acord cu toții este faptul că popularitatea sa crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului său, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea în Romeo Lacoste de a o face ca o carieră de actorie. Datorită acestui fapt, nu este o surpriză faptul că Romeo Lacoste se ridică treptat la vedete, pentru a deveni unul dintre cei mai buni actori. Începând cu 2020, valoarea netă a Romeo Lacoste este estimată la aproximativ 556.000 USD.

Vârstă, înălțime și greutate

Varsta Romeo Lacoste are 31 de ani. Are o înălțime foarte bună de 6 Picioare 3 Inchi. Greutatea sa corporală este de aproximativ 85 de kilograme. Măsurătorile corpului său sunt de 40-30-35 inci. Bicepsul său are 12 inci. În plus, culoarea părului este blond și are culoarea maro închis a ochilor.

Viața personală și prietena

În ceea ce privește viața personală și iubita, Lacoste se întâlnește cu iubita sa, Gigi Angelica Marie. Este o vedetă Instagram. Cuplul împarte o legătură puternică între ei.

Vizualizați această postare pe Instagram

Căutați să călătoriți în locuri noi anul acesta. Comentează ce oraș sau țară ar trebui să vizitez. Voi vizita cel mai comentat loc! ✈️

O postare distribuită de Romeo Lacoste (@romeolacoste) pe 19 februarie 2019 la 18:47 PST

Citește și: Gabriella Demartino (Youtuber) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Viață timpurie și educație

Romeo Lacoste s-a născut la 19 ianuarie 1989 la Montreal, Canada. Deține cetățenia canadiană. Familia sa este formată din mama, tatăl și frații săi. Are cinci frați, inclusiv un frate pe nume Mickey Lacoste (YouTube Star). Romeo a început să schițeze desene animate și să doodle în jurul vârstei de 10 ani. A decis să devină artist de tatuaje până la vârsta de 17 ani. În ceea ce privește educația, este bine educat.

Romeo Lacoste Wiki

Wiki / Bio
Nume realRomeo Lacoste
PoreclăRomeo
Născut19 ianuarie 1989
Vârstă31 de ani
ProfesieArtist de tatuaje, Social Media Star și Reality TV

Personalitate

Renumit pentruSpectacolul său Oxygen's Best Ink sezonul 3
Locul naşterii1. Montreal, Canada.

2. San Diego, California, SUA.

NaţionalitateCanada-America
EtnieAmestecat
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacCapricornul
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inch: 6 '3 "

Centimetri: 193 cm

Metri: 1,93 m

GreutateKilograme: 85 Kg

Lire sterline: 187 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

40-30-35 inci
Dimensiunea bicepsului12 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
Tatuaje?Corpul lui Romeo este plin de numeroase tatuaje
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiCinci frați, inclusiv un frate

numit Mickey Lacoste

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Fosta iubitaLindsay
Prietena / ÎntâlniriGigi Angelica Marie
Soția / soțiaNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Culoarea preferatăAlb și negru
Bucătăria preferatăBucatarie italiana
Vacanță preferată

Destinaţie

Miami
Hobby-uriMuzică, călătorii și antrenamente în sala de sport
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 556.000 USD
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Citește și: Valeria Arguelles (Youtuber) Bio, Iubit, Întâlnire, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Fapte Romeo Lacoste

  • Este un iubitor de tatuaje și a cernelit mai multe tatuaje.
  • A tatuat diverse personalități Youtube precum Jake Paul, Dolan Twins, Frankie Grande, Tyler Oakley, Jeffree Star, Jacob Whitesides, LaurDIY etc.
  • În 2010, s-a mutat din Canada în San Diego, California.
  • În prezent, tatuatorul locuiește în Los Angeles, California, SUA.
  • El este și un iubitor de animale de companie.
  • Îi place mult să călătorească.

Citește și: Jbreezo (Youtuber) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found