Tiffany Trump (Fiica lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Tiffany Trump este al patrulea copil al președintelui american Donald Trump și singurul copil cu a doua soție, Marla Maples. În afară de aceasta, ea este și model, a mers la spectacolul de modă al lui Andrew Warren la New York Fashion Week din 2016. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia de Tiffany Trump, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători corporale, Net Merită, Familia, Cariera și multe altele despre ea.

Tiffany Trump Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Tiffany Trump? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Tiffany Trump Biografie, vârstă și familie

Câți ani are Tiffany Trump? Ziua ei de naștere cade pe 13 octombrie 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în West Palm Beach, FL. Este singurul copil al lui Donald Trump, cu a doua soție, actriță și personalitate de televiziune Marla Maples. Are trei frați vitregi mai mari, Don Jr., Ivanka și Eric, de la prima soție a lui Donald Trump, Ivana, și un frate vitreg mai mic, Barron, de la a treia soție a lui Trump, Melania. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A urmat școala Viewpoint din Calabasas, California.

Tiffany TrumpWiki / Bio
Nume realTiffany Ariana Trump
PoreclăTiffany Trump
Faimos ca1. Model

2. Fiica lui Donald Trump

Vârstă27 de ani
Zi de nastere13 octombrie 1993
Locul naşteriiWest Palm Beach, FL
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleMichael Boulos
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Tiffany Trump Boyfriend

Cine este iubitul lui Tiffany Trump? A cunoscut-o pe elevul Ross Mechanic, cu care a avut o relație din aproximativ octombrie 2015 până în martie 2018. Ulterior, s-a despărțit. În prezent, Trump are o relație cu Michael Boulos din 2018. Este un miliardar nigerian-american moștenitor și executiv de afaceri.

Valoarea netă a Tiffany Trump

Care este valoarea netă a lui Tiffany Trump? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Este un afiș frecvent pe Instagram, unde are peste 1,3 milioane de adepți. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Postările ei de pe Instagram au inclus frecvent fotografii ale sale cu prieteni sau cu descendenți ai părinților sau bunicilor celebri.

Citește și: Ivanka Trump (Fiica lui Donald Trump) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Copii, Fapte

Tiffany Trump Carieră

Cariera lui Tiffany Trump: Trump a lansat un single muzical numit „Like a Bird”, în 2011. Mai târziu, ea a declarat pentru The Oprah Winfrey Show că evaluează dacă își va duce cariera muzicală „la următorul nivel ca profesionist”. „Like a Bird” a primit puțină atenție în mass-media după apariția sa în emisiunea The Oprah Winfrey Show. În urma discursului lui Trump la Convenția Națională Republicană din 2016, piesa a primit un interes public reînnoit și a fost criticată pentru utilizarea corecției tonurilor bazate pe Auto-Tune și a primit în general recenzii negative. În 2015, Trump a lucrat ca stagiar pentru Vogue și, în 2016, a modelat pentru o prezentare de modă Andrew Warren în timpul Săptămânii Modei din New York. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Tiffany Trump Fapte

  1. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  4. A fost crescută de mama ei în California.
  5. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  6. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  7. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  8. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  9. Ea este singură în aceste momente.
  10. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  11. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  12. Albastrul este culoarea ei preferată.
  13. Ea a fost numită după Tiffany & Company.
  14. Tatăl ei a cumpărat drepturile aeriene deasupra magazinului de bijuterii Fifth Avenue în anii 1980, în timp ce construia Turnul Trump alături.
  15. Părinții ei au divorțat în 1999 după ce au fost separați timp de doi ani.

Citește și: Barron Trump (Fiul lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Educație, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found