Howard Stern (gazdă radio) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Carieră, Valoare netă, Date

Howard Allan Stern s-a născut pe 12 ianuarie 1954, este un personaj și autor american de radio și televiziune. El a renumit la staruri pentru emisiunea sa de radio, The Howard Stern Show. El s-a descris ca fiind „Regele tuturor mass-media”. Părinții lui Stern sunt evrei, iar familiile lor sunt din Polonia și Austria-Ungaria. De la o vârstă fragedă de cinci ani, Stern a dorit să fie la radio. Reglați biografia și aflați mai multe despre înălțimea, greutatea, soția, copiii, cariera, valoarea netă și multe alte fapte despre el.

Howard Stern Bio, Age & Family

Câți ani are Howard Stern? În prezent, are 66 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Părinții lui Stern sunt evrei, iar familiile lor sunt din Polonia și Austria-Ungaria. El este al doilea copil al părintelui său. Familia sa s-a mutat la Roosevelt, New York, pe Long Island, în 1955, unde Stern a participat la liceul și liceul Washington-Rose.

Howard Stern Înălțime și greutate

Cât de înalt este Howard Stern? El stă pe înălțime pe o înălțime de 5 ft 9 in înălțime. Cântărește în jur de 67 Kg sau 147 lbs. Are părul creț brun închis și are ochii căprui. În 2012, Stern a spus că a adoptat o dietă pescetariană. În plus, dieta pescetariană este practica de a adera la o dietă care încorporează fructe de mare ca singura sursă de carne într-o dietă altfel vegetariană.

Howard SternWiki / Bio
Nume realHoward Stern
PoreclăHoward
Faimos caGazdă de emisiune radio, personalitate TV
Vârstă66 de ani
Zi de nastere12 ianuarie 1954
Locul naşteriiQueens, New York, SUA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 9 in
Greutate67 Kg (147 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
Fosta iubitaAngie Everhart și Robin Givens
Soțul1. Alison Berns

2. Beth Ostrosky Stern

CopiiEmily Beth, Debra Jennifer și Ashley Jade
Valoarea netăAproximativ 700.000 USD

Howard Stern Soție și copii

Cine este actuala soție a lui Howard Stern? A făcut prima căsătorie cu iubita sa de facultate numită Alison Berns. S-au întâlnit prima dată la Universitatea din Boston printr-un prieten comun. Cuplul a legat nodul la Templul Ohabei Shalom din Brookline, Massachusetts, pe 4 iunie 1978. Au binecuvântat cu trei fiice numite, Emily Beth, Debra Jennifer și Ashley Jade. Căsătoria s-a încheiat în 2001 cu un divorț și o soluționare amiabilă. Howard s-a mai întâlnit cu el și cu Angie Everhart și Robin Givens. Mai târziu, a legat nodul cu Beth Ostrosky Stern în 2008. El a angajat-o pe Beth la emisiunea sa de radio pe 14 februarie 2007. S-au căsătorit la restaurantul Le Cirque din New York City pe 3 octombrie 2008.

Howard Stern Carieră și valoare netă

Cronologia carierei Howard Stern: Părinții lui Stern au început să practice meditația transcendentală și l-au încurajat să învețe anii 1970. A obținut primele sale slujbe la radio în timp ce era la Universitatea din Boston. În ultimii ani, fotografia lui Stern a fost prezentată în revistele Hamptons și WHIRL. Între 2012 și 2015, a fost judecător la America’s Got Talent. La vârsta de 20 de ani, a început o alergare la WXRK din New York. De fapt, emisiunea sa de dimineață a intrat în sindicalizare în 1986 și a fost difuzată în 60 de piețe și a atras 20 de milioane de ascultători în vârf. Stern a câștigat numeroase premii din industrie, inclusiv Billboard’s Nationally Syndicated Air Personality of the Year de opt ori consecutiv și el este primul care are simultan numărul unu în dimineața din New York și Los Angeles. Cât costă valoarea netă a lui Howard Stern? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 220 de milioane de dolari. În 2017, Stern a cumpărat o casă în Palm Beach, Florida, pentru 52 de milioane de dolari.

Fapte despre Howard Stern

  • Ulterior, Stern a reapărut pe lista Forbes Celebrity 100 de pe locul 26.
  • El este activ pe platformele de socializare.
  • Are mii de adepți sub contul său de Instagram.
  • În august 2013, Stern și Simon Cowell au împărțit primul loc pe lista Forbes a celor mai bine plătiți personalități de televiziune din America, cu 95 de milioane de dolari câștigate în perioada iunie 2012-13.
  • În 2015, Forbes l-a plasat pe Stern drept cea mai bine plătită personalitate media din lume și a cincea celebritate cu cel mai mare câștig din lume, la 95 de milioane de dolari.
  • L-a prezentat pe Berns într-un film studențesc pe care l-a făcut despre Meditația Transcendentală.
  • A găzduit și a produs numeroase emisiuni de televiziune târziu, evenimente pay-per-view și videoclipuri de acasă.

Citește și: Kevin Hart (Comedian) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Copii, Soție, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found